Спечелете уикенд за двама в Casa di Fiore SPA and Medical Hotel - Кранево

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Албена Пейчева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Нещо много интересно ще се случи през месец юли, приятели!

Ние от Лидер.бг, заедно с един от най-добрите хотели в България, имаме да Ви кажем нещо специално!

Един от Вас ще има възможността да се наслади на страхотно уикенд изживяване за двама в новооткрития петзвезден хотел Casa di Fiore SPA and Medical Hotel в Кранево! Две нощувки подарък през юли, в елегантна и цветна обстановка, само на метри от морския бряг!🏖

✅Харесайте и споделете фейсбук страниците на Лидер.бг и Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, за да участвате в тегленето на печелившия. Кажете ни в коментарите с кого бихте желали да споделите тази вълнуваща изненада!

Крайният срок за участие е 12:00ч, на 30.06.2022г, а победителят ще бъде изтеглен на живо в нашата фейсбук страница!

Наградата следва да бъде потърсена от печелившия участник на имейл: info@lider.bg и мобилен номер: +359 884 55 95 66 в срок до 5.07.2022 г., в противен случай Организаторът на Промоцията няма да е длъжен да предоставя наградата, а спечелил Участник губи правото си да получи спечелената от него награда. Организаторът на Промоцията не носи отговорност пред неявил се в срока за получаване на наградата Участник в Промоцията.

Награда получава единствено участник, изпълнил условията на играта и заявили желание за участие в Промоцията и получаване на наградата от Промоцията.

При получаване на наградата, спечелилият Участник следва да подпише приемо-предавателен протокол.

След попълването и подписването на приемо-предавателния протокол от спечелилия Участник, представителят на Организатора на Промоцията му предоставя наградата.

Ако участието на спечелилия Участник е в нарушение на настоящите Официални Правила и това бъде установена по-късно, Участникът губи правото си да получи наградата, а ако вече я е получил или получил и консумирал, следва да я върне на Организатора на Промоцията или изплати левовата й равностойност.

Ако наградата не може да бъде предоставена на спечелилия Участник по причини, независещи от Организатора на Промоцията (анулиране на участието на Участник поради нарушение на настоящите Официални Правила, други) или спечелилият не поиска получаването на наградата съгласно изискванията, определени в този Раздел, или откаже получаването на наградата, то спечелилият Участник губи правото си да получи спечелената награда.

Спечелилият награда Участник няма право да прехвърля, заменя или да предоставя (възмездно или безвъзмездно) наградата си на трети лица.

Награди се предоставят единствено на лица, отговарящи на условията, посочени в Раздел 4 по-горе, и участвали в настоящата Промоция при спазване на Официалните Правила.

Организаторът на Промоцията не е длъжен да раздаде повече награди от посочените в настоящите Официални Правила.

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара