Спечелете 10 броя Слънцезащитен гел Australian Gold

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Nikoleta NM
Krisi Naidenova
Стоянка Домусчиева
Стефчо Атанасов
Stoyan Patrashkov
@m.a.rosica
@nikolov_5665
@emakaveeva39
@stefanovazina
@healthwithyoci

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🏖Играй със ❤️Супермаркет СВА❤️ и можеш да се сдобиеш с красив бронзов тен. 🎁Спечели 1 от 10 Слънцезащитни гела Australian Gold.🎁
Всичко, което трябва да направиш е:

1.Последвай профила ни.
2.Харесай публикацията.
3.Отбележи приятел, който също иска да се сдобие с бронзов тен.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 10бр. Слънцезащитен гел Australian Gold.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

При награди изпращани към печеливш Участник по куриер и невъзможност за осъществяване на контакт от служител на куриерската фирма с Участника в рамките на 3 (три) работни дни, Участникът губи правото да получи спечелената награда за сметка на Организатора. Ако след изтичане на срока от 3 (три) работни дни печелившия участник осъществи контакт с Организатора и обясни причините, поради които не е приел пратката от служител на куриерската фирма, му се предоставя възможност да получи в срок от 5 (пет) работни дни наградата си лично в някои от магазините на Организатора, посочени в сайта www.cbabg.com или да поеме разходите по доставката.

Краен срок - 26 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара