Спечелете лаптоп, монитор и аксесоари Vero + тенис ракета и топка с автограф


 Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🎾 ВРЕМЕ E ЗА GIVEAWAY 🎾

Шампионатът на Уимбълдън е на път да започне. Искате да #MakeYourGreenMark с @garbimuguruza и #AspireVero и да влезете в играта, всичко, което трябва да направите, е 👇
🎾 Последвайте @Acer_bulgaria и @garbimuguruza IG канали
🎾🎾 Харесайте тази публикация
🎾🎾🎾 Тагнете приятел и оставете коментар, защо трябва да спечелите 

Томболата е отворена за жители на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) на възраст 18 или повече години с акаунт в Instagram, с изключение на служители на Acer и техните близки роднини и всеки, свързан по друг начин с организацията на томболата. Ще се приема само едно участие на човек. Няколко заявки от едно и също лице ще бъдат дисквалифицирани. Вашето участие в томболата е невалидно, когато е забранено или ограничено от приложимите закони.

Трима (3) победители ще бъдат избрани на случаен принцип чрез софтуер, от всички Записвания, получени и проверени от Организатора. 

Наградите за томболата са както следва:
1. 1 подписана (с автограф) ракета + 1 Aspire Vero
2. 1 подписана (с автограф) рокля + 1 Vero Monitor
3. 1 топка с подпис (с автограф) + 1 комплект аксесоари Vero (мишка, клавиатура, ръкав, раница) или подобен

Наградите са както е посочено и няма да се предлагат пари в брой или други алтернативи. Наградите не подлежат на прехвърляне и не могат да бъдат обменени в брой или кредит, изцяло или частично. Наградите са в зависимост от наличността и Организаторът си запазва правото да замени всяка награда с друга на еквивалентна стойност, без да уведомява. Победителят носи отговорност за всички данъчни задължения, възникнали при участие в томболата и получаване на наградата си. Организаторът не носи отговорност за измамни обаждания или имейли, изпратени до участници от трети страни.

Победителите ще бъдат уведомени чрез директно съобщение в Instagram в рамките на седем (7) дни след приключване на GIVEAWAY RAFFLE. При невъзможност за свързване с победителя или въпросния не потърси наградата в рамките на седем (7) дни от уведомяването, Организаторът си запазва правото да изтегли наградата от победителя и да избере заместващ победител.

Няма такса за участие и не е необходима покупка, за участване в томболата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара