Спечелете All inclusive почивка във Festa Panorama Hotel Несебър

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 юли 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

⛱TRAVEL GIVEAWAY⛱ – СПЕЧЕЛИ ДВЕ НОЩУВКИ ЗА ДВАМА ВЪВ @festapanorama_hotel, НЕСЕБЪР НА БАЗА ALL INCLUSIVE БЛАГОДАРЕНИЕ НА @luxurydiscountsbg

💃Парти уикенд с приятелки или почивка със 👨‍👩‍👧‍👦семейството и близките на нашето Черноморие? Независимо какво харесваш, Несебър е специален и е една от многото причини да избереш #ПочивкаВБългария. 🌊Магично крайбрежие, където яхтите плуват във водите, а старинната вятърна мелница те приветства като един истински символ на града. След преминаването на някогашната градска порта те очаква лабиринт от уютни калдъръмени улички с неповторимите занаятчийски тезгяхи и магазинчета.

🎉И за да е пълно щастието, @festapanorama_hotel ще те посрещне със слънчеви сияния на метри от плажната ивица, със 🍉свежи сезонни плодове и чудесен релакс на плажа и басейна. Специално за най-малките гости, ще откриеш и детска площадка и плитък басейн.

За да спечелиш 2 нощувки за двама във @festapanorama_hotel на база all inclusive👇
⛱Последвай @silviya_damyanova
⛱Последвай @luxurydiscountsbg и @festapanorama_hotel
⛱Харесай няколко поста в профила ми
⛱Тагни в коментар две приятелки, които нямат търпение за морски приключения

*По желание сподели играта в стори за по-голям шанс да спечелиш

Ще изтегля големия победител на 5-ти юли. Успех на всички!

*Този пост е част от дългогодишното ни партньорство с @luxurydiscounts.bg и има за цел да популяризира българския летен туризъм.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара