Спечелете климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S със стандартен монтаж

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Кристина Коева

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС разполага с екип, изграден от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС има изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Сливен и Враца.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  предоставя голям избор от климатици и сплит системи от: многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово – таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители Daikin, Viessmann, Gree, General Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy, LG, Toshiba и др.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС  може да осъществи изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Опитът ни в дейността позволява тяхната реализация както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и др.

Радио ENERGY и МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ти дават възможност да спечелиш климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S. И това не е всичко! Стандартният монтаж също е подарък от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС.

От 27 юни до 8 юли, от понеделник до петък, във Фейсбук страницата на Радио ENERGY ще има въпрос от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС. Всеки правилен отговор те приближава до голямата награда, защото накрая, един от всички отговорили правилно на поне един от дневните въпроси, ще спечели климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S със стандартен монтаж.

Краен срок - 8 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара