Спечелете 5 ваучера по 200 лв. за почивка в България

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

С. Каменова ХХХХХХХ211
Д. Лазарова ХХХХХХХ031
Д. Атанасова ХХХХХХХ164
Г. Илиева ХХХХХХХ538
П. Тончева ХХХХХХХ564

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Gliss за поне 3 лв. от Lilly Drogerie.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България във всичките търговски обекти на Lilly Drogerie България.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ:
Наградата е ваучер (карта за подарък) за почивка в размер на 200лв, предоставена от „ЛУКСУРИ ДИСКАУНТС“ ООД.

Общият брой на наградите е 5.

Картата за подарък е документ с уникален номер, издаван от „ЛУКСУРИ ДИСКАУНТС“ ООД и удостоверяващ наличието на предплатена сума, в полза на приносителя на Картата за подарък.

Закупуването и използването на Картата за подарък означава приемане на Общите условия на „ЛУКСУРИ ДИСКАУНТС“ ООД, описани на адрес: https://bg.luxury-discounts.com/pages/terms .

Приносителите на Картата за подарък трябва да са лица навършили 18 /осемнадесет/ години.

Картата за подарък е на стойност 200 (двеста) лв.

Картата за подарък може да се използва за всички актуални оферти на уебсайта www.luxury-discounts.com, с изключение на картите за подарък, които не могат да бъдат закупени с друга карта за подарък. За една резервация може да се използват неограничен брой карти за подарък.

Картата за подарък не може да се заменя за нейната парична равностойност.

Картата за подарък е валидна за срок от една календарна година, считано от датата на теглене на печелившите в ИГРАТА и валидността й не може да бъде удължавана. В случай че Картата за подарък не бъде използвана в този срок, тя губи своята валидност и не може да бъде използвана.

Стойността на Картата за подарък се приспада от общата сума на направената на уебсайта www.luxury-discounts.com резервация.
1. Ако общата сума на направената резервацията надвишава стойността на Картата за подарък, разликата се доплаща с дебитна карта, кредитна карта, по банков път или чрез платежна система EasyPay.
2. Ако общата сума на направената резервация е по-ниска от стойността на Картата за подарък, остатъчната сума по картата може да се използва за следваща резервация. В противен случай остатъкът не се възстановява.

Картата за подарък може да се използва многократно до изчерпване на наличността й и до изтичане срока на нейната валидност.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА

За участие в Кампанията е необходима покупка на продукт на Gliss на минимална стойност 3 лева с ДДС от някой от търговските обекти на Lilly Drogerie България. Участват продукти от категориите Грижа за коса и Боя за коса.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, снимка и дата на касова бележка в сайта www.sk-promo.bg. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Клиентът има право с една касова бележка да се регистрира за участие само веднъж и за една награда, независимо от стойността на покупката и канала на участие.

Наградите се получават по куриер в срок до 14 (четиринадесет) дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Gliss на стойност по-малка от 3 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти Gliss, преди началото и след края на Кампанията;
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Gliss извън търговските обекти на Lilly Drogerie България;

Тегленето на наградите ще се състои на 06 юни 2022 г., в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет. 4, в качеството му на Организатор. Печелившите от Играта ще бъдат обявени на сайта www.sk-promo.bg до 09 юни 2022 г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 13 юни 2022 г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е подробно описан в точка 6.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол.

В случай на невъзможност за получаване на наградата, поради грешни, неточни или непълни данни за контакт, в рамките на 14-дневен срок от датата на теглене, тя се преотстъпва на резервен печеливш.

При въпроси във връзка с кампанията, можете да се свързвате с нас на тел. 02 806 39 00 или на адрес: schwarzkopf.bg@henkel.com.

Не се допуска размяна на награда срещу пари и/или паричен еквивалент.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара