Спечелете 40 ваучера по 200 лв. за преживявания от Ариана

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://ariana.bg/promo/winners.pdf

Как се участва:

Чрез закупуване на продукти Ариана за минимум 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са 40 броя Ваучери за преживяване всеки на стойност 200 лева.

Ваучерите могат да бъдат използвани на Платформата Gift Come True® - https://giftcometrue.com/
(включваща едноименния уебсайт и неговата мобилна версия) за всички продукти, налични на уебсайта и са със срок на валидност до 01.06.2023 година

Участникът, спечелил ваучер, може да използва ваучера в рамките на неговата валидност при избор на изживяване или изживявания, предлагани от Gift Come True. В една поръчка може да бъде приложен не повече от един ваучер, като оставащият баланс, ако има такъв, се запазва за следваща поръчка в рамките на валидността на ваучера. Към ваучера може да се доплати от Клиента сума с цел закупуване на продукт/изживяване от Платформата Gift Come True на по-висока стойност от тази на ваучера.

За да се възползва от ваучера си, печелившият участник трябва да копира и постави уникалния цифров код на ваучера, наличен във връчения му ваучер в Платформата на Gift Come True, при избранo изживяване, чрез въвеждането на номера/кода на ваучера в полето за въвеждане на кодове в прозореца за попълване: ”Gift Card или код за отстъпка“ и натискане на бутона: „Приложете“. До него се стига след като изберете продукт, добавите го в количката и натиснете бутона „Напред“, който отвежда към избор на начин за доставка, данни
за фактуриране и избор на начин на плащане.

Участието в Играта е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи продукти с марката Ариана, независимо от опаковката, на стойност минимум 5 лева в една покупка на една касова бележка.
2. Да запази касовата бележка и да я регистрира на https://www.ariana.bg. Една касова бележка може да се регистрира само веднъж, като при регистрацията е небходимо участникът да попълни форма със собствено име и фамилия, телефонен номер, номер на касовата бележка и e-mail адрес. При регистрацията участникът носи отговорност за пълнотата и верността на предоставените данни.
3. Участникът може да регистрира касови бележки по всяко време в срока на Играта от 01.05.2022 г. до 31.05.2022 г,. включително – наведнъж или на няколко пъти.

За да спечели награда един от 40 броя ваучери за преживяване на стойност 200 лева, участникът трябва да регистрира поне една касова бележка за закупуване на продукти с марка Ариана на стойност минимум 5 лева.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, ако те отговарят на посочените по-горе условия. Печелившите участници се определят на произволен принцип чрез томбола, която ще се извърши автоматизирано от софтуер на 06.06.2022 г. в присъствието на служители на Загорка АД, като тегленето ще бъде записано. Ще бъдат изтеглени и 10 резервни печеливши участника. За резултатите от тегленето на печелившите участници и изтеглените резерви ще бъде изготвен протокол.

Имената на печелившите участници и на резервните печеливши ще бъдат публикувани в сайта
https://www.ariana.bg не по-късно от 10.06.2022 г.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки, които са регистрирали.

Организаторът не носи отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи спечелена награда.

Организаторът ще се свърже със спечелилите участници посредством предоставения от тях телефон за контакт за уточняване на детайлите по получаване на наградите в срок не по-късно от 15.06.2022 г:

С цел получаване на наградата ваучер за преживяване на стойност 200 лева, печелившият ще бъде помолен да предостави своите три имена, ЕГН, адрес за доставка и телефонен номер за връзка. Личните данни са необходими за изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация „Загорка“ АД поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС.

В случай че Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник в рамките на 3 (три)
обаждания, в срок до 20.06.2022 г, Организаторът предоставя наградата на първия по ред резервен печеливш.

Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 (две) посещения на посочения от него адрес и не може да бъде осъществена връзка посредством предоставения от него телефон за контакт, той губи правото си да получи наградата и такава не му се предоставя.

При доставяне на наградата на посочен адрес, печелившият трябва да представи касовата бележка на куриера и да покаже документ за самоличност, при необходимост от потвърждение, че печелившият е пълнолетен.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара