Спечелете красива и оригинална маса от масив 'Агора'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 16 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

▪️GIVEAWAY▪️ИГРА ▪️

Покани лятната магия в дома си с мебелния шоурум Hamefa и нас, Bulgaria Mall! ☀️ За повече щастливи моменти с близките хора и истински уют вкъщи, сме подготвили страхотна дизайнерска награда - красива и оригинална маса от масив “Агора”! 🏠

👉🏼За да участваш:
▪️Последвай профила на @bulgariamall и @hamefa_official
▪️ Харесай този пост
▪️ Тагни в коментар двама твои приятели, които би поканил на вечеря, ако точно ти спечелиш страхотната маса! 🤩

Може да участваш неограничен брой пъти, но тагвайки различни профили. 👋🏼

Победителят (заедно с трима заместници) ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 17.06.2022г. чрез електронна платформа https://commentpicker.com/ и имената му ще бъдат обявени под поста на съответната игра в профила на https://www.instagram.com/bulgariamall/ . Маркар 2013 ЕООД поема отговорност да се свърже с победителя и да му предаде Наградата. Предаването се извършва в обект Hamefa в Bulgaria Mall на ниво +2.  

Печелившият Участник ще получи Наградата след 17.06.2022г. в срок от един месец - до 17.07.2022г. За да получи Наградата, печелившият Участник следва да удостовери самоличността си чрез документ за самоличност, както и да удостовери това, че профилът в Истраграм, чрез който то е обявено за печеливш Участник, му принадлежи.  

Не се допуска замяна на спечелената награда с друга  предметна награда, стока или услуга или с паричната й себестойност.

При връчване на Наградата се организира фотосесия с участието на печелившия Участник.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара