Спечелете 10 комплекта с чанта, портмоне и шал Guess от Pantene

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Кръстинка Ботева
Кристина Кузманова
Василена Янкова
Кристина Йовева
Ивет Димитрова
Хубавина Дженева
Денислава Янкова
Семра Ескиали
Мелис Расим
Магдалена Божанова–Гичева

Как се участва:

Чрез закупуване на продукт Pantene за поне 6,49 лв. от Lilly Drogerie.

Пълни правила:

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са 10 комплекта с продукти Coccinelle, всеки от които на стойност 446.33 лв. без ДДС. Всеки комплект съдържа:
• 1 бр. Guess чанта, всяка от които на стойност 243.53 лв. без ДДС
• 1 бр. Guess портмоне, всяко от които на стойност 81.47лв. без ДДС
• 1 бр. Guess шал, всеки от които на стойност 121.33 лв. без ДДС

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Наградите се доставят само на територията на Република България.

Наградите ще бъдат предоставени само ако участникът и участието му/ѝ отговарят на условията на настоящите Официални правила.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукти Pantene на минимална обща стойност 6,49 лв. с ДДС от който и да е магазин от търговската верига Лили Дрогерие в периода на Кампанията. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

С една касова бележка участникът може да направи само една регистрация, независимо от броя и стойността закупените с нея продукти.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка, с която е участвал в Кампанията, на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника. На касовата бележка трябва да са видими: нейният номер, който трябва да съвпада с регистрирания чрез интернет адреса посочен в раздел 8.2., дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампанията, както и името на закупените продукти с марка Pantene.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 7 работни дни след края на кампанията, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни.

В рамките на 1 седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

Ако участникът не представи изисканите от него данни в рамките на една седмица от неговото уведомяване, по някаква причина, за която Организаторът не е и няма да носи отговорност, той/ тя губи правотото на награда и същата се прехвърля към първата изтеглена резерва. Организаторът няма да носи допълнителна отговорност към участника.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник адрес в срок от 30 дни след свързване с печелившия участник, и валидиране на спечелената награда.

Наградите по раздел 7 са на единична стойност над 100 лв. без ДДС. Следователно следва те да бъдат обложени на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Партньора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка, а на Организатора – необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ. 

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара