Спечелете кафемашини Nescafe KRUPS Dolce Gusto Mini Me

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Rossi Diyanova
@veronica_art_handmade

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

❤️Игра със СУПЕРМАРКЕТ СВА❤️

Тази седмица имаш шанс да спечелиш 🎁Кафемашина Nescafe KRUPS Dolce Gusto Mini Me.🎁 

Приготвяй любимите си кафе напитки с удоволствие и лекота.☕️🥰👏

Всичко, което трябва да направиш е:
1. Последвай профила ни.
2. Харесай публикацията.
3. Отбележи приятел, за който пиенето на кафе е ритуал.
В понеделник /23.05/ теглим победителя.

Участник в Играта е всяко лице: разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com и/или www.instagram.com харесало публикацията, последвало страницата и коментирало публикацията.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служителя валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия.

Краен срок - 22 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара