Спечелете гранитна мивка SCHOCK от ВЕТО

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: jey

Как се участва:

Чрез коментар във форума Bg-mamma.

Пълни правила:

Как да спестим време и да получим ценна информация при избора на кухненски уреди

Най-доброто решение при избора на уреди за нашата кухня е да постигнем оптимален баланс между елегантната практичност и удобството, с което иновативните технологии могат да улеснят ежедневието ни. Често процесът от проучването до покупката е дълъг – ровим се в интернет, четем ревюта, гледаме рейтинги, сравняваме характеристиките на различни марки и модели и докато обработим цялата тази информация, се чувстваме объркани и изтощени.

Прочетете забавната история „ВЕТОВИЗМИ СРЕЩУ БИТОВИЗМИ“, в която героите намират удобен и лесен начин да си спестят труда по събиране и анализ на информацията, касаеща избора на най-подходящите уреди за своята кухня.

Как да спестим време и да извлечем ценна информация при избора на кухненски уреди? На помощ идват професионалните консултации от служителите на ВЕТО – уреди за вграждане. Персоналното отношение и високото ниво на клиентско обслужване направи компанията предпочитан партньор за всички, които търсят висококачествена техника с добро съотношение цена – качество.

Компанията предлага богато разнообразие от високотехнологични домакински уреди на утвърдени световни марки. От експертите на ВЕТО – уреди за вграждане гарантирано ще получите изключително полезни съвети и помощ в избора на най-подходящия уред за вашата кухня.

ВЕТО ООД е официален представител за България на висококачествените немски гранитни мивки SCHOCK и иновативните италиански аспиратори FALMEC.

Включете се в играта и спечелете гранитна мивка SCHOCK!

✏️ От какъв домакински уред за своята кухня се нуждае главната героиня от разказа „ВЕТОВИЗМИ СРЕЩУ БИТОВИЗМИ“?

✏️ Каква е причината за изключително лесното почистване на гранитни мивки SCHOCK?

Победителят в играта ще бъде изтеглен на 10 май и може да избира между два модела на гранитни мивки SCHOCK (в предпочитан цвят).

Краен срок - 10 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара