Спечелете фритюрник с горещ въздух Cosori Pro Еър фрайър

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: mariana_ge****@abv.bg

Как се участва:

Чрез абониране за бюлетин.

Пълни правила:

🎁Спечели Airfryer Cosori🎁

Абонирай се за нашите промоции и участвай в жребий за фритюрник с горещ въздух Cosori Pro Еър фрайър 👩‍🍳

Уредът за готвене с горещ въздух Cosori Pro Еър фрайър ще се превърне във Вашия личен асистент в кухнята!

В периода на играта, всеки потребител, който се регистрира за получаване на newsletter с промоции от Организатора, чрез въвеждане на съответните данни ( e-mail)  в регистрационната форма, достъпна на http://eepurl.com/hLTsAD автоматично участва в играта за спечелване на Фритюрник с горещ въздух Cosori Pro Еър фрайър CP158-AF, черен.

С регистрацията си за получаване на newsletter с промоции на Организатора в регистрационната форма, потребителят изрично се съгласява и потвърждава предоставените лични данни да бъдат използвани за целите на получаване на индивидуални оферти и неперсонализирана реклама (информация и реклама за актуални продукти, участие в игри, промоции организирани от AirTrade, както и за всякакви други незабранени от българското и европейско законодателството цели) на предоставения в регистрационната форма имейл адрес.

ВАЖНО! След предоставяне на съгласие, потребителят не може да променя въведената от него информация за периода на играта, с оглед законосъобразния избор на печеливш участник. За да може да участва в играта, всяко лице следва да е изпълнило изискванията за предоставяне на съгласие за обработване на лични данни. Ако лицето не предостави своето съгласие, Организаторът няма законово основание да го допусне до участие в играта. Организаторът не носи отговорност за предоставени от потребителите неверни или непълни данни за контакт. Всеки участник, по всяко време, може да оттегли своето съгласие. В случай, че участник оттегли своето съгласие в периода на провеждане на играта, Организаторът е длъжен да преустанови използване на личните му данни, което ще доведе до отстраняване в по-нататъшно му участие.Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 02.06.2022 г., на случаен принцип чрез електронен жребий и ще бъдат обявени на story и под поста на играта в официалните профили на Организатора в Instagram https://www.instagram.com/airtrade.bg/ и Facebook https://www.facebook.com/airtrade.bg, чрез псевдонимизиране на личните данни. Печелившият участник, също така ще бъде уведомен и на имейла, с който се е регистрирал за участие в играта.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, адрес и телефон за връзка, като ги изпрати на лично съобщение в официалния ни профил в Instagram https://www.instagram.com/airtrade.bg/, Facebook https://www.facebook.com/airtrade.bg  или на имейл office@airtradecompany.com, като участникът трябва да попълни декларация по GDPR, че е съгласен да предостави данните си, преди да изпратим наградата му.

Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта и за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде изпратена чрез куриер на посочения от печелившия участник адрес (на територията на България), за сметка на организатора на играта.

За физическото лице, спечелило наградата, може да възникне задължение да декларира като получен доход левовата равностойност на придобитата предметна печалба с годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ, към която следва да се приложи служебна бележка, издадена от организатора. Годишната данъчна декларация се подава в сроковете и по реда, регламентирани в ЗДДФЛ.

Краен срок - 1 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара