Спечелете 2 блендера Rohnson от супермаркети CBA

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш:

Elena Milanova
@mimeto_802

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🌷🌷🌷Отново е време за игра със Супермаркет СВА🌷🌷🌷 

Играй и имаш шанс да спечелиш 🎁Блендер Rohnson🎁, незаменим помощник в кухнята❣️

Всичко, което трябва да направиш е:
1. Последвай профила ни.
2. Харесай публикацията.
3. Отбележи приятел, който ще вземе участие в играта.

Играта се организира и провежда на български език и се реализира чрез официалната страница на Супермаркети СВА във Facebook (www.facebook.com/SupermarketCBA) и Instagram (https://www.instagram.com/supermarketcba/)

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да харесат публикацията, свързана с играта, да харесат страницата на супермаркет ЦБА и да коментират чрез отбелязване под публикацията, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Facebook и/или Instagram на официалната страница на Супермаркети СВА.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 2 бр. Блендер "Rohnson"

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 8 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара