Спечелете 6 ваучера по 50 лв. за пазаруване от ShopSector

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Г-жа Букет
ginka22
DimiLoca
AleaPP
изгубен
Plamena..

Как се участва:

Чрез коментар във форума bg-mamma.

Пълни правила:

Навън вече е пролет, време за разходки сред природата, тренировки, игри и забавления на открито.  

Ние сме ShopSector.com, един от водещите магазини за оригинални маратонки (или сникърси, както е модерно напоследък) в България. Някои от вас може би ни познават, а други тепърва чуват за нас.

Опитваме да сме постоянно в крак с новите трендове, модели, цветове и технологии в спортните обувки. Колкото обаче и да предполагаме какво харесвате, защо избирате конкретен модел маратонки, доволни ли сте от избора си, от обслужването ни, няма по-добър начин от това да ви питаме директно.

Oрганизирахме тази игра с въпроси и награди, с която ние да научим повече за вас, а вие да опитате късмета си в спечелването на един от 6-те ваучера на стойност 50 лева.

👟 По какви критерии избирате нови маратонки или спортни обувки? Предпочитате ли конкретен цвят или конкретни материи, с които се чувствате по-комфортно и уверено? Имате ли любима марка?

👟 Разгледайте сайта на ShopSector и споделете в отговора си линк на два желани продукта и защо сте избрали точно тях.

Сред всички потребители, участвали в темата, на 28 април ще бъдат изтеглени 6 участници на томболен принцип, които ще получат като награда ваучер за пазаруване от сайта на стойност 50 лева. 

Краен срок - 28 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара