Спечелете електрически скутери, ховърборди, комплекти с инструменти и преносими колонки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://igra.euromasterbg.com/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Raider и/или Topmasters за поне 30 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта предоставя възможност за получаването на следните награди:
I – награда – Електрически скутер Raider, 549650 – 5 (пет) броя – тегленето ще бъде осъществено на 05.07.2022г.
II - награда – Ховърборд Raider, 549749 – 5 (пет) броя – тегленето ще бъде осъществено на 05.07.2022г.
III – награда - Комплект инструменти LIMITED EDITION 86 части 1/4"&1/2" Topmasster Professional, 339103p – 10 (десет) броя - тегленето ще бъде осъществено на 05.07.2022г.
IV – награда - Преносим bluetooth високоговорител Raider, 549796 – 10 (десет) броя – тегленето ще бъде осъществено на 05.07.2022г.

Участник в Играта е всяко физическо лице, което в периода от 22.04.2022г. до 30.06.2022г. включително е закупило инструмент/машина Raider и/или Topmaster на обща стойност минимум 30.00 (тридесет) лева с вкл. ДДС и е осъществило регистрация на покупката си на www.igra.euromasterbg.com с посочване на: код от касов бон с дата на покупката за периода на играта, три имена, телефонен номер и email. Регистрацията представлява безусловно приемане на настоящите Правила на рекламната игра, както и предоставяне на предвидените в електронната форма съгласия.

Печелившите наградите ще бъдат изтеглени на 05.07.2022г. и ще бъдат публикувани в страницата на играта: www.igra.euromasterbg.com

За да се осигури прозрачност и популяризиране на рекламната игра, участниците, спечелили награди, се обявяват в страницата www.igra.euromasterbg.com, както и на посочените email-и от печелившите при регистрация се изпраща уведомление. В срок от 5 работни дни всеки участник следва да изпрати потвърждение на получения email с трите си имена по лична карта, адрес, телефон за връзка и копие от гаранционна карта на закупения продукт и касовата бележка.

Печелившите участници ще бъдат заснети в професионална фотосесия, като снимките от тази фотосесия и изявленията им ще бъдат разпространени в печатни и електронни медии и дигиталните канали на Raider, Euromaster, Topmaster – www.raider.bg и www.euromasterbg.com, www.topmaster.bg официалните профили на Raider и Euromaster и Topmaster в социалните мрежи: Facebook, Instagram и платформи за видео споделяне YouTube.

Наградите се получават по следния начин: чрез куриер на посочен адрес от участника за сметка на Организатора.

При получаване на големите награди, печелившите участници следва да попълнят в 2 екземпляра, издаден от „Евромастер Импорт - Експорт“ ООД документ за обработка на личните им данни, с цел подаване на декларация и изплащане от страна на „Евромастер Импорт - Експорт“ ООД на дължимия данък по чл. 38, ал. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) върху стойността на съответната награда. 

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара