Спечелете столче за кола I-SAFE I-SIZE (40-150 СМ)

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: ..Aria..

Как се участва:

Чрез коментар във форума bg-mamma.

Пълни правила:

Най-важното нещо за едно дете е безопасността. Ето защо непрекъснато се разработват нови технологии и стандарти, свързани със защитата при детските продукти. Със сигурност все по-често чувате за i-SIZE столчета за кола. Това е европейска наредба за безопасност – ECE R129. Тя се базира върху височината на децата, вместо върху теглото.

Всички i-SIZE столчета за кола имат ISOFIX система, като по този начин се намалява рискът от неправилно инсталиране. Друго предимство е, че този стандарт обръща специално внимание на тестовете за страничен удар и осигурява по-добра защита.

Моделите i-SIZE позволяват на децата да се возят по посока, обратна на движението, до 15 месеца. Експертите доказват, че точно при тази позиция на столчетата децата са най-защитени.

i-SAFE е всичко, което едно столче за кола трябва да бъде! За да сте спокойни по време на път, столчето притежава най-важните системи за безопасност, като гарантира защитено возене.

Безопасността е топ приоритет за нас oт Kikkaboo, затова създадохме столче за кола i-SAFE, което изцяло отговаря на регулацията i-SIZE. В него децата могат да се возят по посока, обратна на движението, от 40 см до 105 см височина. Дизайнът на i-SAFE осигурява максимален комфорт по време на път, независимо от позицията на возене.

⚪ Подходящо за използване в посока обратна на движението
⚪ 360 градуса въртене на седалката
⚪ Регулируеми нива на гръбчетo в 4 позиции
⚪ Меки тъкани, които допринасят за по-голям комфорт на вашето дете
⚪ Top tether (горна лента) за допълнителна сигурност
⚪ Мека и удобна възглавничка за по-голям комфорт

Столчето е изключително функционално благодарение на 360 градуса завъртане на седалката, регулируемата облегалка за глава в 13 позиции и опцията за возене по посока на движението от 75 см до 150 см височина. Разполага с ISOFIX система и Top tether за допълнителна защита. Адаптирайки се към растежа на Вашето дете, i-SAFE i-SIZE гарантира максимална безопасност и удобство.

Включете се в играта и спечелете!

Кажете ни по какви критерии избирате столчето за кола за своето дете? Знаете ли е какви са основните съвети за безопасност в колата, когато возите новородено или дете?

На 3 май ще изтеглим един победител, който ще спечели I-SAFE I-SIZE (40-150 СМ).

Краен срок - 29 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара