Спечелете Sony PlayStation 5, телевизор Philips и часовници Huawei

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Димитър Цуцов 1485 Phillips 50PUS8505 THE ONE
Митка Иванова 4295 Sony PS5 Digital
Николай Николов 3355 Huawei Watch 3 Pro
Теньо Тенев 5317 Huawei Watch 3 Pro

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Гледай „Имението на сурикатите: Възходът на империята“ по Viasat Nature , отговори правилно на въпроса и участваш в томбола за страхотни награди Sony PlayStation 5 Digital, TV PHILIPS 50PUS8505 THE ONE и Huawei Watch 3 Pro

„Имението на сурикатите: Възходът на империята“ е продължение на изключително популярната поредица Meerkat Manor, заснета в първото десетилетие на века. Оригиналният сериал проследява Флауър Уискас, легендарен сурикатски матриарх - в ежедневните предизвикателства, които среща в пустинята. За жалост, Флауър е убита от змия през 2007 г. Поредицата е номинирана за няколко награди „Еми“ през 2007 г. и  2008 г. и е обожавана от милиони зрители по целия свят.  

Участник в играта може да бъде всяко пълнолетно лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на Vivacom - VivaClub преди 31.03.2022 г.

Регистрирането за участие в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Участниците се регистрират в играта като отговорят правилно на зададения въпрос на сайта. Въпросът има три възможни отговора, като само един от тях е верен.

При даване на верен отговор участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакт и номер на валидна карта за лоялен клиент VivaClub.

Право да участват в играта „Играй и спечели с Vivacom и Viasat Nature” имат само участници, въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на Vivacom, която е издадена на тяхно име.

Всеки участник може да се регистрира максимум веднъж в периода на регистрация за участие. В случай, че участник се регистрира повече от веднъж, за валидна ще се счита единствено първата извършена регистрация.

За да е валидна регистрацията, участникът следва да е дал своето съгласие за обработка на лични данни, свързани с участието му/й в играта.

 
Награди:

• 1 (един) бр. конзола Sony PS5 Digital;
• 1 (един) бр. телевизор Phillips 50PUS8505 THE ONE;
• 2 (два) бр. смарт часовник Huawei Watch 3 Pro;

От общата база данни с регистрирани за участие потребители, които са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на Vivacom, която е издадена на тяхно име и са отговорили правилно на зададения в играта въпрос, ще бъдат изтеглени 4 (четири) печеливши.

Печелившите ще бъде обявени на корпоративния сайт на http://www.vivacom.bg/bg/vivaclub/ на 18.04.2022 г., като с тяхно съгласие с цел прозрачност и популяризиране на организираната игра ще бъдат публикувани техните две имена и последните 4 цифри от номера на VivaClub картата.

Представител на Организатора ще се свърже със спечелилия чрез телефонно обаждане и/или имейл (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка и имейл адрес), за да го уведоми за наградата и за начина за получаване на наградата. Връзката с него ще става до 5 работни дни след обявяване на печелившите.

След обаждането и/или изпращането на имейл от Организатора печелившият участник трябва в срок от 5 (пет) дни да изпрати на имейл адреса: tvgame@vivacom.bg адрес на офис на куриер „Еконт експрес“ ООД, където да бъде доставена наградата. В случай, че печелившият не го направи, то той губи правото си на наградата и същата остава неспечелена.

Организаторът ще изпрати по куриер за своя сметка наградите до съответните печеливши, предоставили валиден адрес за доставка, в рамките на 15 работни дни от датата на получаване на адреса за доставка по имейл, но не по-късно от 20.05.2022 г.

Организаторът предоставя възможност на печелившите да получат своята награда и от централния офис на Vivacom, находящ се в гр. София, бул. Цариградско шосе 115и. В този случай печелившите заявяват това в имейла си до Организатора, съгласно чл. 6.4. от настоящите правила.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиент на Vivacom, посочени от победителите. В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на Vivacom и не отговарят на името на участника, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира печелившия.

Наградата се получава на посочения от печелившия адрес за доставка на наградата. В случай че печелившият не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена. Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

При получаване на наградата, всеки от печелившите участници следва да попълни в 2 екземпляра, издаден от БТК документ за обработката на неговите лични данни, с цел подаване на декларация и изплащане от страна на БТК на дължимия данък съгласно Закон за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) върху стойността на наградата.

Не се допускат до участие в томболата за играта участници, които:

1. Не са притежатели на валидна карта за лоялни клиенти VivaClub;
2. Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие;
3. Са служители на Организатора;
4. Не са пълнолетни.

Краен срок - 14 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара