Спечелете електрически тротинетки и 100 комплекта с чаши Granini

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://promo.granini.bg/#sWinners

Как се участва:

Чрез покупка на сокове Granini и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които ще бъдат разпределени по време на Играта са общо 103 на брой.

    100 комплекта чаши Granini /2 чаши в комплект/
    3 електрически тротинетки

Всеки печеливш участник може да спечели само по една награда.

Право на участие. Механизъм.

Играта е отворена за участие на всички физически лица навършили 18-годишна възраст, с местоживеене територията на Република България, с изключение на служителите на Девин ЕАД и рекламна агенция “БИ ПЛЮС АР” ООД, както и членове на семействата им.

За да се включат в Играта участниците следва да приемат настоящите Официални правила.

Всеки, желаещ да участва в Играта „Празниците обичат Granini“ следва да регистрира касова бележка от покупката на 2 сока Granini 1л., качвайки снимка на касовата бележка на сайта promo.granini.bg. Всеки потребител, закупил 2 сока Granini 1л., има право да се регистрира неограничен брой пъти в сайта granini.bg за участие в Играта с различни касови бележки, което му носи допълнителен шанс за получаване на награда. Преди регистрацията на касовата бележка всеки участник следва да се съгласи с настоящите правила. Включвайки се в Играта и съгласявайки се с настоящите Официални правила, участниците автоматично дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (три имена, имейл, телефон и адрес) за цели, свързани с Играта, обявяване на печелившите и изпращане на наградите. Наградите ще бъдат теглени на случаен лотариен принцип чрез специален софтуер, както следва:

- 18.04.2022 – 1 електрическа тротинетка и 34 комплекта чаши Granini, 2 чаши в комплект
- 16.05.2022 – 1 електрическа тротинетка и 34 комплекта чаши Granini, 2 чаши в комплект
- 31.05.2022 – 1 електрическа тротинетка и 34 комплекта чаши Granini, 2 чаши в комплект

Печелившите лица ще бъдат обявени на официалната страницата на Granini Bulgaria: https://promo.granini.bg/

Процедура за предаване и получаване на наградите

Представител на Организатора на Играта или негов подизпълнител ще се свърже чрез имейл съобщение на представения от участника имейл в регистрационната форма за участие, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 30 работни дни след обявяването на победителите на официалната страница на Granini – https://promo.granini.bg/. Участници, които нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Наградата се получава на посочения от съответния участник адрес за доставка. В случай, че печеливш участник не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, той губи правото си да получи своята награда. В този случай Организаторът има право да изтегли нов печеливш.

Печелившите в Играта ще се определят на произволен принцип – чрез томбола. Обявяването на печелившите ще се извършва с публикуването на техните имена в сайта promo.granini.bg и Facebook страницата на Granini на 01.06.2021 г.

При получаване на наградата печелившият се идентифицира с личната си карта или друг документ за самоличност.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара