Спечелете 56 градински барбекюта и 56 кошници за пикник от Zatecky Hus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://zateckypromo.bg/

Как се участва:

Чрез закупуване на продукт Zatecky Hus за поне 2 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Играта участват следните продукти Zatecky Hus независимо откъде са закупени:
1     Zatecky Hus стъклена бутилка за многократна употреба 0,5л
2     Zatecky Hus кен 0,5л
3     Zatecky Hus кен мултипак 4х0,5л
4     Zatecky Hus 1л

! Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

- Стъпка 1.1. Да закупи продукти Zatecky Hus, независимо от разфасовката, от хранителен магазин, супермаркет, хипермаркет и др. на стойност минимум 2.00 лв.

В касовата бележка следва да е видима марката Zatecky Hus на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

или

- Стъпка 1.2. Да закупи минимум две бири Zatecky Hus стъклена бутилка 0,5л от питейно заведение или заведение за хранене (ресторант, бар, механа и др.), обозначени с рекламен материал за промоцията, срещу които ще получи скреч карта от служител в заведението. След изтриване на скреч картата, участникът разбира на момента дали печели награда безплатна бира бутилка Zatecky Hus 0,5л, която да получи от служител на заведението или му се пада промоционален код за регистрация на уебсайт https://www.zateckypromo.bg/

- Стъпка 2: Да регистрира кода на касовата бележка или промоционалния код от скреч картата на уебсайт https://www.zateckypromo.bg/, за да бъде включен в седмично теглене за награда барбекю или кошница за пикник.

При регистрацията участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да въведе номера на касовата бележка ИЛИ кода от скреч картата;
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Промоцията, ще съхрани касовата бележка или скреч картата до края на Промоцията като доказателство за покупка, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа ще бъдат скрити (напр. 0887111***).

Регистрациите в играта са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за участие в седмичните тегления.

Например:
Ако участник е регистрирал един код от скреч карта или сума между 2.00 и 3.99 лв, то той участва 1 път в седмичните тегления за награда.
Ако участник е регистрирал два кода от скреч карта или сума между 4.00 и 5.99 лв, то той участва 2 пъти в седмичните тегления за награда.
Ако участник е регистрирал три кода от скреч карта или сума между 6.00 и 7.99 лв, то той участва 3 пъти в седмичните тегления за награда.

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки и скреч карти подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

- 56 бр. градински барбекюта на дървени въглища (предназначени за употреба на открито)
с регистриран минимум 1 бр. код на касова бележка или скреч карта

- 56 бр. кошници за пикник за 4 души с вкл. пластмасови чаши, керамични чинии и прибори

- с регистриран минимум 1 бр. код на касова бележка или скреч карта

- безплатни бири Zatecky Hus бутилка 0,5л - моментна награда срещу скреч карта

Общо, за целия период на Играта, ще бъдат раздадени112 броя предметни награди и 8000 броя бири Zatecky Hus бутилка 0,5л.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

За информация на участниците, предметните награди барбекю и кошница за пикник са на стойност над облагаемия праг по Закона за данъците върху доходите на физическите лица, съответно печелившите участници следва да попълнят протокол по образец на Организатора, с данни за подаване на Данъчна декларация от страна на Организатора (три имена, ЕГН).

Теглене на печелившите:

Разпределението на наградите барбекю и кошница за пикник ще се извършва на произволен принцип сред всички участници, покрили условията за участие, на седмична база .

Точните дати, определени за тегления и брой награди, са следните:

- 11.04.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 18.04.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 25.04.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 02.05.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 09.05.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 16.05.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 23.05.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник
- 31.05.2022: теглене за 7 бр. барбекюта и 7 бр. кошници за пикник

Един участник може да направи максимум 20 регистрации на ден. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на промоцията.

Един касов бон, както и един код от скреч карта може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден .

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 30 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т. 6.3.4. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай, че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да вземе наградата си, същият губи право да я получи.

Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на лична карта и касовия бон/скреч карта, с които участникът е спечелил наградата.

Краен срок - 30 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара