Спечелете 4 броя Филтрираща кана PHILIPS

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Яна Атанасова
Илина-Йонко Терзиеви
@whitefox_mm
@gergana.slavova

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм и/или фейсбук профила на CBA.

Пълни правила:

❤️ВЕЛИКДЕН означава ВЕЛИКИ НАГРАДИ!🐣🐰🌷

Играй със Супермаркет СВА и направи своя Великден още по-цветен и по-вълнуващ!🥚🌞🍀 

Всеки уикенд до 31.05 ще раздаваме награди от нашия Великденски паспорт със стикери.🎁

Всичко, което трябва да направиш е:
1.Последвай профила ни
2.Харесай публикацията
3.Отбележи приятел в коментар, който обича наградите и ще вземе участие в играта

В понеделник /11.04/ ще изтеглим първите победители.🎉 

За по-голям шанс да спечелиш, участвай и на ➡️ www.instagram.com/supermarketcba/ Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от двете платформи.

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали под публикацията на Играта във Facebook в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 4бр. "Филтрираща кана PHILIPS"

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 11 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара