Спечелете стягащо мляко за тяло Q10 + Витамин C от Nivea

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ели Димитрова
Светлана Любенова
Габриела Георгиева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ СТЯГАЩО МЛЯКО ЗА ТЯЛО Q10+ ВИТАМИН С!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СЕ НАСЛАДИ НА ПО-СТЕГНАТА КОЖА САМО СЛЕД 10 ДНИ!
GIVEAWAY

ТИ СИ ЕДНА СТЪПКА ПО-БЛИЗО ДО ПО-СТЕГНАТА КОЖА!

Време е да дадеш на кожата си помощта, от която се нуждае, за да бъде еластична, кадифено-гладка и стегната! Така ще подпомогнеш самочувствието си на прага на летния сезон и ще се чувстваш комфортно във всяко лятно облекло.

Разчитай на NIVEA Стягащо мляко за тяло с Q10 и Витамин С! То има антиоксидантно действие и осигурява на кожата хидратация за 48 часа, докато видимо подобрява стегнатия и еластичен вид на кожата само след 10 дни. А ето как можеш да го спечелиш: всичко, което трябва да направиш, е да отговориш на въпроса по-долу и да попълниш формуляра за участие с твоите данни.

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата за участие.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 04 май 2022г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект, състоящ се от следните продукти: 1 брой Стягащо мляко за тяло NIVEA Q10 + C. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде
оповестен на интернет-страницата на Кампанията до 05 май 2022г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на
допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не
е била попълнена заедно с формуляра за участие.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е
обвързано от възмездно отношение с Участника.

Краен срок - 2 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара