Спално бельо избери и 3 ваучера по 100 лв. от Виденов спечели

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Мария Димитрова
Таня Овчарова
Йоана Савова
@mariana_rasheva34
@polya_vassileva
@denitsa_85

Как се участва:

С коментар във фейсбук и/или инстаграм профила на мебели Виденов.

Пълни правила:

🎀 ИГРА С НАГРАДИ 🎀 

🏁 Стартираме месечната ни игра НА 10-ТИ ТОЧНО В 10 Ч. с въпроса 👉 Кое спално бельо ти допада най-много? Напиши номерчето му в коментар и можеш да спечелиш една от 3-те Карти ВАУЧЕР Виденов на стойност 100 лв. 

🏃 Побързай, играта продължава само 3 дни до неделя 13.02. в 9.59 ч. Печелившите ще обявим на 16.03.2022 в 18 ч. на нашата ФБ страница.

👍Последвай за още игри, събития и неустоими оферти!

Общият брой награди е 3 /три /карти ваучер Виденов, на стойност 100 лв. /всеки/. За повече информация във връзка с използването на ваучера можете да се свържете с нас на 0892 90 90 92 или да посетите нашия сайт https://videnov.bg/voucher

Не се допуска замяна на наградата с нейната парична равностойност.

Участник може да спечели най-много една награда.

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov на 16.032.2022г.до 24:00 часа(българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок до 5 (пет) работни дни, а именно до 23.03.2022г., включително да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/MebeliVidenov , със следната информация: три имена, адрес на магазин Мебели Виденов, в България, от който да получи Наградата и телефон за връзка.

Краен срок - 13 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара