Спечелете Вакуумна помпа ZWILLING Fresh & Save от Billa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @dimitrina321

Как се участва:

С качване на стори в инстаграм.

Пълни правила:

Малко предизвикателство, голяма награда.

Ето какво:
СНИМАЙ как точно съхраняваш приготвената храна вкъщи.
ПОСЛЕДВАЙ нашия профил в Instagram.
КАЧИ снимката от публичен профил като СТОРИ.

И задължително ТАГНИ нашия профил, за да можем да видим, че участваш. За целта трябва да докоснеш горния край на снимката и да напишеш @billabulgaria – ако си последвал профила ни ще ти се появи като прeдложение логото на BILLA Bulgaria.

Наградата е този хубавец на снимката – вакуумна помпа от Zwilling. 

За участие в Играта не е необходимо закупуването на какъвто и да е било продукт/стока
от Организатора.

Лицата (участниците), публикували стори със съдържание в съответствие с условията на зададения въпрос/задача и последвали профила на BILLA www.instagram.com/billabulgaria/ участват автоматично в томбола с награда – Вакуумна помпа ZWILLING Fresh & Save

Всеки Участник има възможност да публикува неограничен брой сторита със съдържание, съответстващо на поставените условия в зададения въпрос/задача, но участва в томболата еднократно чрез данните от регистрацията си в Instagram.

Организаторът провежда томбола измежду участници, публикували стори според условията на въпроса/задачата и изтегля един печеливш участник. Печелившият участник в Играта получава за награда вакуумна помпа ZWILLING Fresh & Save.

Тегленето на Наградата се извършва на случаен принцип. Тегленето се извършва чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всеки един от тях

Спечелилият участник ще бъде обявен в Instagram профила на стори -
www.instagram.com/billabulgaria/ - на 30.03.2022г. до 23:59 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок до 5 (пет) работни дни, а именно до 06.04.2022г., включително да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение в Instagram профила www.instagram.com/billabulgaria/със следната информация: три имена, адрес, на който да получи Наградата и телефон за връзка.

Наградата се получава лично от спечелилия участник от управителя на филиала на Организатора (магазин BILLA), посочен в съобщението по т. 5.4. от Официалните правила, при представянето на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол. При получаване на Наградата на спечелилия се предоставя информацията по чл. 13 от Общия регламент за защита на личните данни, която е неразделна част от приемо-предавателния протокол.

Краен срок - 30 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара