Спечелете 4 броя от новите серуми Nivea Cellular Professional

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Изабела Ананиева - Серум с Хиалурон
Теодора Иванова - Серум с Хиалурон
Силвия Деянова - Серум с Фиторетинол
Даниела Попова - Серум с Фиторетинол

Как се участва:

С регистрация в сайта на Nivea.

Пълни правила:

GIVEAWAY

ПРОБВАЙ КОНЦЕНТРИРАНИТЕ СЕРУМИ NIVEA CELLULAR PROFESSIONAL

Искаш ли да бъдеш сред първите, които тестват новия концентриран серум NIVEA Cellular Professional, който помага на кожата да изглежда по-млада и красива? 

Участвай в нашия giveaway по-долу - ще изберем 4-има победители, които ще получат избрания от тях концентриран серум - с хиалурон или с фиторетинол. Кой от двата искаш за теб?

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес.

При регистрацията Участниците следва да декларират съгласието си с настоящите Официални правила - чрез отметка в електронната регистрационна форма и дадат своето изрично и недвусмислено съгласие за обработване на личните им данни от Организатора за целите на кампанията.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 29 март 2022г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 брой Концентриран серум NIVEA CELLular Professional с Хиалурон или с Фиторетинол – по избор на печелившия участник. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 4 печеливши и 4 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници.

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Краен срок - 27 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара