Спечелете 3 книги със здравословни рецепти 'Моята кухня' от Силвена Роу

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Magi Danova
Виолета Стоянова
Маргаритка Иванова

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Верея.

Пълни правила:

Реши сладката ни кръстословица и отговори в коментар - кои са петте десерта, скрити в нея? 🎉

Можеш да спечелиш една от трите книги на Силвена Роу със здравословни рецепти “Моята кухня”. 🕮 Защото все пак десертите не са всичко, нали така?

Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на „ОБЕДИНЕНА МЛЕЧНА КОМПАНИЯ“ ЕАД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

Всеки участник има право на 1 (едно) участие в играта. Участието е доброволно и не е свързано с покупка.

На 28.03.2022 г., на страницата на Верея във Facebook, ще бъде качена публикация на тема “Реши сладката ни кръстословица”. За участие в играта, участникът трябва да сподели в коментар под публикацията кои са петте десерта, скрити в кръстословицата.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 25.03.2022 г.), на 28.03.2022 г., чрез жребий, на случаен принцип се изтегля името на един участник, който е споделил в коментар под публикацията кои са петте десерта, скрити в кръстословицата - в срока на играта и отговаря на условията по т.4 от Раздел I по-горе, който ще спечели награда.

Наградата за целия период на Играта включва: книгата на Силвена Роу със здравословни рецепти “Моята кухня”.

Профилът на печелившия участник ще бъде обявен на стената на Facebook страницата на Верея по т.1, Раздел III, нa 28.03.2022 г. За да получи наградата си, победителят трябва да изпрати трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата в срок до 30.03.2022 г. Данните ще бъдат използвани само и единствено с цел доставка на наградата и
ще бъдат третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба по отношение защитата на личните данни.

Наградата ще бъде доставена безплатно до печелившия участник на посочен от него адрес, чрез куриер, до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че е спечелил и предоставяне на адрес за доставка по т.5 по-горе. Наградата може да бъде получена лично или от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Награда, непотърсена в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъде дадена на случаен принцип, чрез томбола, на един от останалите участници. 

Краен срок - 25 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара