Спечелете страхотен сет за закуска от Queens Juice

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Лилия Виткова

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Queens Juice.

Пълни правила:

Малките жестове, които правим един за друг, имат най-голямо значение! 

Коя е закуската, с която би изненадал твоята половинка, за да я усмихнеш и да направиш началото на деня прекрасно? ❤️👫

👉 Отговори на този въпрос и участвай за страхотен сет за закуска, с който изненадите у дома да са още по-свежи и готини!  

За да се включи в играта, Участникът трябва да изпълни правилно условието, зададено в специално създадения за играта пост от 15.03.2022 г. във  Facebook (Фейсбук) профила на Queens – Queen’s Juice (https://www.facebook.com/QueensBG )  , а именно:
-        Да харесат страницата на Queen’s във  Facebook (Фейсбук) – Queen’s Juice (https://www.facebook.com/QueensBG )
 -        Да хареса поста на играта;
-        Да коментира под поста на играта.

Участието в играта НЕ е обвързано с покупка.

Всеки потребител участва еднократно в томболата за награди, независимо от броя на коментарите, които е публикувал.

Играта е отворена за участие на всички пълнолетни физически лица на територията на България, с изключение на служителите на Организатора и Изпълнителя, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.
Лицата на възраст до 16 години участват чрез своя законен представител - родител или настойник, действащ от тяхно име. Лицата на възраст от 16 до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.

Победителят в играта “С каква закуска би изненадал половинката си!”  ще спечели: 1 (една) голяма награда съдържаща 1 (един) сет за закуска с 1 (един) дървен поднос, 2 (две) чаши Queen’s, 2 (две) чинии, 1 (една) рамка за снимка Queen’s, както и 3 (три) сока - Queen’s 100% Портокал, Queen’s 100% Ябълка, Queen’s 100% Мултивитамин. Победителя ще бъде изтеглен на томболен принцип чрез специализиран софтуер., след края на Играта .    

Печелившите участници ще бъдат обявени с тяхното потребителско име (nickname) от Facebook (Фейсбук) профила, с който са участвали в Играта, в пост във Facebook профила Queen’s Juice (Фейсбук) (https://www.facebook.com/QueensBG )  на 28.03.2022г.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на играта. Наградата се изпраща на посочените от печелившите адреси, изцяло за сметка на Организатора.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращане на личното съобщение към тях или сами не се свържат чрез лично съобщение с Организатора на играта във  Facebook (Фейсбук) страницата на Queens – Queen’s Juice (https://www.facebook.com/QueensBG) в рамките на 10 дни, след обявяване на печелившите.

Краен срок - 22 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара