Спечелете 300 ваучера на обща стойност 20 000 лв. и 5 смартфона iPhone 13 от Sweet Plus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 май 2022

Как се участва:

С покупка на бисквити Sweet Plus за минимум 3 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Механизъм на Промоцията (Играта):

Стъпка 1: Купи бисквити на Sweet Plus (независимо от вида и грамажа) в периода на Промоцията, с минимална стойност на покупката 3.00 лв. Бонбони, шоколади, вафли, солен снакс и други изделия на Sweet Plus не участват в тази Промоция (Игра).

Стъпка 2: Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, e-mail адрес, две имена и номера на касовата бележка на интернет страницата www.sweetplus-promo.bg. За фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД, регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата.

При регистрацията участникът трябва:

    да въведе валиден мобилен номер
    да въведе номера на касовата бележка или 10-цифрения номер на фактурата от Метро кеш енд Кери България ЕООД
    да въведе валиден e-mail адрес
    да въведе двете си имена
    Да въведе стойността на закупените бисквити на Sweet Plus според касовата бележка или фактура
    да потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта sweetplus-promo.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на sweetplus-promo.bg.

Стъпка 3: След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят съответно ваучер от 50 или 100 лв.

Стъпка 4: Участници, които желаят да участват за наградата „iPhone 13“, е необходимо да регистрират касови бележки или фактури от Метро Кеш & Кери на обща стойност 20 лв. За да участва за тази награда, участникът трябва да регистрира касови бележки или фактури, като използва винаги едни и същи две имена, телефон и e-mail, за да има натрупване на регистрираните суми.

Изискуемата сума от 20 лева може да бъде постигната с една касова бележка или чрез регистрация на няколко отделни бележки с минимална стойност на всяка от 3 лв.

След изтичане на промоционалния период, организаторът на случаен/лотариен принцип, в присъствието на нотариус, ще изтегли съответния брой печеливши, които печелят смартфон iPhone 13.

Награди:

Награда 1: 200 броя ваучери за пазаруване Edenred на стойност 50 лева всеки. Печелившите се определят на лотариен принцип, в присъствието на нотариус, след края на периода. За повече информация относно валидността на ваучерите и търговските обекти, които приемат тези ваучери за платежно средство, вижте на https://www.edenred.bg/rabotodatel/motivatsiya-za-rabota/vaucher-podarak/.

Награда 2: 100 броя ваучери за пазаруване Edenred на стойност 100 лева всеки. Печелившите се определят на лотариен принцип, в присъствието на нотариус, след края на периода. За повече информация относно валидността на ваучерите и търговските обекти, които приемат тези ваучери за платежно средство, вижте на https://www.edenred.bg/rabotodatel/motivatsiya-za-rabota/vaucher-podarak/.

Награда 3: 5 броя Смартфони марка „iPhone 13“, 128 GB. За да участва в тегленето в края на Промоцията, потребителят трябва да регистрира касови бележки и/или фактури на стойност поне 20 лева с ДДС за тази награда.

     Тегленето за всички награди ще се извършва на 17.05.2022 г. сред всички потребители, които са изпълнили горните условия за съответните награди.
    За да участва в тегленето на която и да е награда, потребителят трябва да регистрира/натрупа минималните необходими суми за съответните награди.
    Потребителят може да натрупа необходимата сума от 20 лв с ДДС, за да участва за IPhone 13, с няколко последователни регистрации и не е задължително да регистрира касови бележки или фактури наведнъж за цялата сума. След успешна регистрация на необходимия брой касови бележки или фактури за 20 лв с ДДС, участникът разбира чрез съобщение на сайта, че е достигнал до сумата от 20 лв с ДДС.
    Например: Потребителят вече има достигната сума от 14 лв. Потребителят регистрира нова касова бележка на стойност 5 лв. Следователно, след приключване на тази регистрация, потребителят ще види изписано на екрана, че е достигнал сумата от 19 лв , той ще види статус за това на екрана и при следващото си влизане на sweetplus-promo.bg за нова регистрация.
    Ако участник има регистрирани касови бележки или фактури на стойност 20 лв, и спечели едновременно iPhone 13 и ваучер на стойност 50 лв или 100 лв, то в този случай за него остава по-голямата награда – iPhone 13. За да задържи и двете награди, участникът е необходимо да е регистрирал касови бележки или фактури на стойност минимум 23 лв с ДДС.
    Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез e-mail на съответния адрес, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да потвърдят адрес и валидни данни за доставка на наградата, като отговорят на съответния e-mail, с който са известени, че печелят. Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на печелившата/те касова/и бележка/и за закупените бисквити с бранда Sweet Plus на куриера.

ОРГАНИЗАТОРЪТ МОЛИ УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

    Допускат се и регистрации на фактура от Метро кеш енд Кери България ЕООД. За целта, потребител е необходимо да регистрира 10 цифрения номер на фактурата, както и сумата с ДДС от фактурата. При спечелване на награда, участникът е необходимо да предостави на куриера копие от регистрираната фактура.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка от печелившия. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност , предоставена печеливша/и касова/и бележка/и и подписване на приемо-предавателен протокол. Като изключение, сме готови да приемем и копия на печеливши касови бележки само при представяне на оригинал за сверяване. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара