Спечелете 5 комплекта с вафлебони 'Чудо' и снакс SaLza

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 3 април 2022

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Sweet Plus.

Пълни правила:

‼️ИГРА‼️ 🎉Да направим парти Чудо🎉 ‼️Giveaway‼️

Да направим парти Чудо! Какво е необходимо за перфектното парти – добри приятели и нещо за почерпка. Предлагаме Виe да осигурите приятелите, а ние ще осигурим почерпката.🎉🎉🎉

Ще подарим 🎁5 комплекта за парти🎁, които ще включват по 5 кутии Вафлебони „Чудо“ плюс снакс SaLza. Защо Вафлебони „Чудо“ - защото са 21 вкусни вафлени бонбона, опаковани в луксозна, скъпо изглеждаща кутия - най-подходящият продукт за почерпка.

Какво трябва да направите, за да се включите в играта:
- Харесайте страницата
- Харесайте поста,
- Тагнете двама души, с които искате да си направите парти
- Споделете промоционалния пост на стената си.

Можете да участвате неограничено, но като тагвате различни хора.
И нека партито да започне‼️ 🎉

5 (пет)  печеливши ще бъдат определени на 04.04.2022 г., на случаен принцип – чрез томбола от всички, изпълнили условията на играта и ще бъдат обявени до 16:00 ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД (https://www.facebook.com/sweetplus.bg). 

Изтеглените участници трябва да се свържат с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на  „ЗИВ“ ЕООД (https://www.facebook.com/sweetplus.bg) в 7 (седем) дневен срок от датата на обявяване на печелившите, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Награда: Наградите в Промоцията са, както следва:

Пет (5) бр. – комплекта за парти, съдържащи по 5 кутии Вафлебони Чудо 140 g, 1 бр. SaLza Зърнини Сусам 180 g и 1 бр. SaLza Зърнини Тиквено семе 180 g.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер или търговски представител на „ЗИВ“ ЕООД  до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара