Спечелете сетове за печене и продукти в предизвикателствата на Dr. Oetker


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Айсел Рамадан-Али
@pamela.svetozarova
Moni Ivanova
Éngin Milanov
@anitaantonova
Vladi Mariqna Georgievi
Илияна Данчева
@aylinservetova
@gerirad
Ianitsa Ilieva
Илияна Димова
@ralkaus
@ktygeorgieva
Елена Илиева
Tytylinka Ivanova
Мери Симеонова
@yona_vlasis
Dobrinka Petkova
Диана Илиева
@kate_loves_photography

Как се участва:

С публикуване на снимка по дадена тема.

Пълни правила:

Участието в Играта не е обвързано с покупка. При приготвяне на рецептите от предизвикателствата в Играта не се изисква използването на продукт/и на Dr. Oetker.

В Играта може да участват потребители, които разполагат с профил в Instagram или Facebook. За избягване на всяко съмнение потребителите могат да участват в Играта само от един профил и само от една от двете социални мрежи.

Не се допуска участие от фалшиви профили и използване на методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба Dr. Oetker Bulgaria има право незабавно да дисквалифицира Участници.

С участието си в Играта, участниците могат да спечелят сет за печене, съдържащ шпатула, ръкохватки, купа за бъркане и форми за печене и продукти на Dr. Oetker. По време на Кампанията ще бъдат раздадени общо двадесет наградни комплекта. Един участник може да спечели само една награда в рамките на Кампанията.

Механизъм на играта

До 17.00 часа на 22.03.2022 г., 29.03.2022 г., 05.04.2022 г., 12.04.2022 г. в Instagram профила www.instagram.com/droetkerbulgaria, и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria се публикува предизвикателство с видео от кулинарно ателие и видео рецепта за приготовление на печиво с пълно описание на съставките и приготвянето

След публикуване на рецепта по т. 12.1, от вторник до неделя на съответната седмица в периода 19.03.2022 г. – 09.04.2022 г., всеки желаещ може да се включи в Играта като:

(а) приготви печиво по публикуваната в Instagram профила https://www.instagram.com/droetkerbulgaria, и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria за съответната седмица рецепта-предизвикателство. Печивото трябва да отговоря напълно на рецептата или да е много сходно с това от предизвикателството

(б) публикува снимка на приготвеното печиво в публичния си профил в Instagram с хаштаг #oetkerbgbakenights и във Facebook с коментар под съответния пост, с който е обявено предизвикателството.

(в) да последва Инстаграм профила ни - https://www.instagram.com/droetkerbulgaria.

Печелившите участници се изтеглят на случаен принцип от комисия от трима представители на Dr. Oetker Bulgaria всеки понеделник, следващ седмицата на публикуване на рецептата-предизвикателство по т. 12.1. и се обявяват след изтеглянето съответно на 28.03.2022, 04.04.2022, 11.04.2022 и 18.04.2022 в Instagram профила https://www.instagram.com/droetkerbulgaria, и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria. Всяка седмица се изтеглят петима печеливши участници измежду потребители, публикували снимка с приготвеното от тях печиво от вторник до неделя на съответната седмица в периода 10.03.2022 г. – 18.04.2022 г.

За избягване на всяко съмнение, сроковете са следните:

(а) Публикуване на рецепта-предизвикателство - до 17.00 часа на 22.03.2022 г., срок за приготвяне на печивото по рецептата и публикуване на снимка на приготвеното печиво с #oetkerbgbakenights в публичния Instagram профил на участника и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria с коментар под съответния пост, който обявява предизвикателството до 17.00 часа на 22.03.2022 г. до 23.59 часа на 27.03.2022 г, теглене и обявяване на петима печеливши участници на 28.03.2022 г. до 17.00 часа в публичния Instagram профил https://www.instagram.com/droetkerbulgaria и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria.

(б) Публикуване на рецепта-предизвикателство - до 17.00 часа на 29.03.2022 г., срок за приготвяне на печивото по рецептата и публикуване на снимка на приготвеното печиво с #oetkerbgbakenights в публичния Instagram профил на участника и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria с коментар под съответния пост, който обявява предизвикателството до 17.00 часа на 29.03.2022 г. до 23.59 часа на 03.04.2022 г., теглене и обявяване на петима печеливши участници на 04.04.2022 г. до 17.00 часа в публичния Instagram профил https://www.instagram.com/droetkerbulgaria и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria.

(в) Публикуване на рецепта-предизвикателство - до 17.00 часа на 05.04.2022 г., срок за приготвяне на печивото по рецептата и публикуване на снимка на приготвеното печиво с #oetkerbgbakenights в публичния Instagram профил на участника и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria с коментар под съответния пост, който обявява предизвикателството до 17.00 часа на 05.04.2022 г. до 23.59 часа на 10.04.2022 г., теглене и обявяване на петима печеливши участници на 11.04.2022 г. до 17.00 часа в публичния Instagram профил https://www.instagram.com/droetkerbulgaria и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria.

(г) Публикуване на рецепта-предизвикателство - до 17.00 часа на 12.04.2022 г., срок за приготвяне на печивото по рецептата и публикуване на снимка на приготвеното печиво с #oetkerbgbakenights в публичния Instagram профил на участника и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria с коментар под съответния пост, който обявява предизвикателството до 17.00 часа на 12.04.2022 г. до 23.59 часа на 17.04.2022 г., теглене и обявяване на петима печеливши участници на 18.04.2022 г. до 17.00 часа в публичния Instagram профил https://www.instagram.com/droetkerbulgaria и във Facebook профила https://www.facebook.com/DrOetkerBulgaria на Dr. Oetker Bulgaria.

Печелившите участници трябва да се свържат с Dr. Oetker Bulgaria чрез лично съобщение на страницата на Dr. Oetker Bulgaria в Instagram, във Facebook или на електронен адрес: contact@oetker.bg, получаване на наградата, в срок до 5 дни от обявяването им за печеливши по реда на т. 12.3 по-горе, с което да подадат данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

В случай че печеливш участник не потърси наградата си в рамките на горепосочения срок, Dr. Oetker Bulgaria се освобождава от задължението да я предостави по-късно.

В случай, че спечелил награда участник няма навършени 18 години, Dr. Oetker Bulgaria може да поиска от родителите или законните представители на участника писмено съгласие за приемане на наградата, преди да изпрати спечелената награда. При непредоставяне на такова писмено съгласие, Dr. Oetker Bulgaria може, по своя преценка, да откаже предоставянето й.

Предоставяните награди са предметни и се предоставят за всяка отделна седмица от периода на Кампанията. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Dr. Oetker Bulgaria на посочения от участника адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия участник.

Dr. Oetker Bulgaria не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес.

Наградата може да се получи само лично от участника срещу представяне на документ за самоличност и подпис върху приемо-предавателен протокол за получена награда или от надлежно упълномощено лице, а в случаите на ненавършили 18 години печеливши участници - след предоставяне на писмено съгласие от родителите или законовите представители.

Краен срок - 18 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара