Спечелете електрически автомобил BMW i3 и кафеавтомати Philips EP4341/50 от Shell

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/shell-cafe-promo.html#iframe=LzIyMDMuU2hlbGwvd2lubmVycw

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Томболата имат право да участват само физически лица, които към датата на участието си в Играта са навършили 18-годишна възраст, членове са на Програмата на Организатора за лоялни клиенти ClubSmart и притежават валидна дигитална ClubSmart карта (“Участници“). 

Всяко пълнолетно физическо лице с постоянен адрес в България може да стане член на Програмата ClubSmart и да създаде дигитална карта от мобилното приложение Shell, което трябва да изтегли и инсталира на телефона си или друго мобилно устройство. Необходимо е Участникът да персонализира своята карта като създаде свой онлайн профил на уебсайта на Програмата в интернет на адрес https://www.clubsmart.shell.bg/ или чрез мобилното приложение Shell.

Участниците в ClubSmart, които имат издадена карта на материален носител, могат да създадат и своя ClubSmart дигитална карта в мобилното приложение Shell, което трябва да изтеглят и инсталират на мобилно смарт устройство. Дигиталната карта има същите функционалности като ClubSmart картата на материален носител, получена и персонализирана от Участника. Дигиталната карта може да се ползва самостоятелно, без ClubSmart картата на материален
носител. Участниците, които имат издадена карта на материален носител и са създали ClubSmart дигитална карта, трябва да продължат да съхраняват и своята ClubSmart карта на материален носител или да я блокират чрез Центъра за работа с клиенти. 

Повече информация за Програмата ClubSmart може да се получи на касите на търговските коплекси Shell, в Интернет на адрес https://www.clubsmart.shell.bg/, от Центъра за клиенти ClubSmart на имейл адрес smartbul@shell.com, както и на безплатна телефонна линия 0800 11515
всеки работен ден между 09:00 и 18:00 ч. Работен ден е всеки ден от понеделник до петък включително, които не са официални празници.

Участието в Томболата е безплатно и не е обвързано с покупка.

За да участва в Играта, Участникът трябва да се регистрира за участие в Периода на провеждане, като посети уебсайта на Играта www.shell.bg/shell-cafe-promo и задължително да попълни коректно следните свои данни в полетата на регистрационната форма, обозначени на уебсайта със звезда - „*“ и с пояснителен текст „Всички полета със „*“ са задължителни“:
1. номер на дигитална ClubSmart карта (общо 17 цифри); ClubSmart картата трябва да е издадена на името на Участника, който извършва регистрацията; не се допуска регистрация за участие с ClubSmart карта, издадена на друго лице, различно от Участника, който извършва
регистрацията;
2. мобилен телефонен номер - един мобилен телефонен номер може да се използва само веднъж за регистрация за участие в Играта. Настоящите Правила не допускат регистрация, при която две или повече лица посочват различни данни по т.5.2.1., 5.2.3. и 5.2.4., но един и същи мобилен телефонен номер.
3. имейл адрес - един имейл адрес може да се използва само веднъж за регистрация за участие в Играта. Настоящите Правила не допускат регистрация, при която две или повече лица посочват различни данни по т.5.2.1., 5.2.2. и 5.2.4., но един и същи имейл адрес.
4. собствено и фамилно име (на български език).

С регистрацията си за участие в Играта Участниците дават съгласието си да бъдат обвързани с настоящите Правила и да спазват техните клаузи, а предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани за целите на Играта и на Програмата ClubSmart.

Ако желае, Участникът може да даде съгласието си да получава актуална информация за Shell на посочения имейл адрес в регистрационната форма. Съгласието не е част от условието за участие в Играта. 

За да завърши регистрацията и да се включи в Играта, Участникът трябва да натисне бутона „Потвърди“ след като е въвел данните по т.5.2. по-горе.

Ако Участник е предоставил непълни, неверни и/или неточни данни, участието му се счита за невалидно и той не се допуска до участие в Томболата.

С регистрацията си Участникът се включва в тегленето за голямата награда по т.6.1. и в седмична томбола за награди, описани в т.6.3. от настоящите Правила.

Регистрацията за участие е еднократна, т.е. за целия Период на провеждане едно лице има право само на една регистрация за участие, като при регистрацията следва да посочи номер на издадена на негово име дигитална ClubSmart карта, мобилен телефонен номер, имейл адрес, собственото си и фамилното си име.

Голямата награда в настоящата Томбола е един брой чисто нов електрически лек автомобил BMW i3 със следните основни характеристики:
Цвят: Blue Ridge Mountain с акцент Frozen Grey
Тапицерия: комбинация вълнен плат/естествена кожа Solaric Brown/Carum Spice grey
Стандартно оборудване: контрол на налягането в гумите, комплект за ремонт на гуми, триъгълник и аптечка, кабел за зареждане (Mode 2), система за зареждане АС Professional,
система за бързо зареждане с DC (прав ток), звукова защита за пешеходци, по-силно захранване, деактивиране на въздушната възглавница за мястото до водача, DAB тунер, спешно повикване, телеуслуги, ConnectedDrive Услуги, Remote Services, наръчник на потребителя / сервизна книжка на немски език 

Допълнително оборудване: 19" BMW i Алуминиеви джанти тип Turbine 428 с различен размер гуми, секретни болтове, алармена система, система за комфортен достъп, слънцезащитни стъкла, отопление на предните седалки, термопомпа, комфортна телефония с безжично зареждане, пакет Comfort Advanced, BMW i Интериорен дизайн Lodge, пакет Асистент за паркиране
Удължена гаранция: Repair Inclusive - 4 години / 200 000 км

Визуализацията на автомобила BMW i3 върху рекламните материали е с илюстративна цел. Възможни са разлики с автомобила, който ще бъде предоставен като награда.

Всеки участник, който се е регистрирал съгласно т.5.2. по-горе, участва в томбола и има шанс да спечели една от следните награди:
1. Кафеавтомат Philips EP4341/50 LatteGo, 15 Бара, 1500 W, 8 вида кафе напитки – общо 13 (тринадесет) броя награди, по една награда за всеки от периодите по т.5.8.;
2. 10.000 (десет хиляди) ClubSmart точки - общо 130 (сто и тридесет) броя награди, по десет награди за всеки от периодите по т.7.1.

Наградите не могат да се заменят с паричната им равностойност или с други предметни награди.

Спечелилите награди Участници дават съгласието си тяхното име, снимка, видео, прессъобщение и друг материал, свързан с участието им в Томболата и с получаването на наградата, да бъдат използвани по избран от Организатора начин, включително публично излъчване, оповестяване и др. под.

Един Участник може да спечели само една награда по т.6.3. за целия Период на провеждане на Промоцията.

Определянето на печелившите участници, се извършва чрез томбола на следните дати: 21.03.2022 г., 28.03.2022 г., 04.04.2022 г., 11.04.2022 г., 18.04.2022 г., 25.04.2022 г., 02.05.2022
г., 09.05.2022 г., 16.05.2022 г., 23.05.2022 г., 30.05.2022 г., 06.06.2022 г. и 13.06.2022 г. 

Най-напред се определя печелившият на наградата по т.6.3.1., след това – на наградата по т.6.3.2. Накрая, за всяка от наградите в същата последователност се тегли и по един резервен печеливш.

Резултатите от томболите ще бъдат оповестени в деня след провеждането на съответната томбола на уебсайта на Играта www.shell.bg. Оповестяването ще се извърши чрез посочване на част от номера на дигиталната ClubSmart картата и част от телефонния номер, посочени в регистрационната форма за участие в Играта от печелившите участници и резервите (последните 3 цифри от номерата ще бъдат скрити). В срок до края на деня, следващ датата на провеждане на томболата, Организаторът уведомява печелившите Участници за спечелената награда с SMS от кратък номер 1917, изпратен на мобилния телефон на Участника, посочен в регистрационната форма за участие в Играта.

Спечелилите участници се задължават, в срок от 5 (пет) календарни дни от датата на провеждане на томболата, да се свържат с Организатора на телефон 0888423069 (на цена за разговора според тарифния план на абоната) и да предоставят необходимата информация за получаване на наградата:
1. за наградите по т.6.3.1. - трите си имена, номер на дигитална ClubSmart карта, регистрирана на името на спечелилия Участник, данни от документ за самоличност, място и адрес за доставка на наградата;
2. за наградите по т.6.3.2. - име и номер на дигитална ClubSmart карта, регистрирана на името на спечелилия Участник.

Участниците, спечелили награда, губят право да получат наградата си в случай, че не са предоставили необходимата информация в посочения срок. В този случай Организаторът се свързва с изтеглените резервни печеливши участници.

Участниците в Играта се задължават да проверяват редовно мобилните си телефони за съобщения (SMS), както и да посещават уебсайта на Промоцията, за да се информират за резултатите от томболите. Организаторът не носи отговорност в случай, че Участник не е получил своевременно информация за това, че е спечелил награда от Играта.

Печелившият участник на наградата по т.6.1. ще бъде определен с томбола, на случаен принцип, в период до 3 работни дни след приключване на промоцията, но не по-късно от 16.06.2022 г. в офиса на Организатора в присъствието на нотариус и комисия в състав: служители в отдели
„Маркетинг“ и „Правен“ на Организатора и представители на “Хатс-Спот Томпсон” ЕООД и „Мейт Адвъртайзинг“ ЕООД, които съдействат на Организатора при провеждане на Томболата. Най-напред се изтегля печелившият за наградата по т.6.1. (BMW i3), а след това се теглят и трима резервни печеливши.

Резултатите от Томболата ще бъдат оповестени до края на деня на 16.06.2022 г. на уебсайта на Играта www.shell.bg/shell-cafe-promo. Обявява се името на спечелилия участник и част от мобилния телефонен номер (без последните 3 цифри от номера, които са скрити).

В срок до края на деня на 16.06.2022 г. Организаторът ще уведоми Участника, спечелил наградата по т.6.1. за спечелената награда (автомобил BMW i3), както следва:
- с нотификационен SMS от кратък номер 1917, изпратен към номера, посочен в регистрационната форма за участие в Играта, както и 8.3.2. с обаждане на мобилния телефонен номер, посочен в регистрационната форма за участие в Томболата.

Участникът, спечелил наградата по т.6.1. (автомобил BMW i3) се задължава да предостави на Организатора необходимата информация за получаване на наградата (трите си имена и данни от документ за самоличност), както и номер на дигитална ClubSmart карта, регистрирана на негово име, най-късно до 23:59 ч. на 19.06.2022 г. на следния електронен адрес feedback-bg@shell.com.

Участникът губи правото си да получи наградата в случай, че не е предоставил необходимата информация в посочения срок.

За сметка на Организатора са всички разноски, свързани с прехвърляне на собствеността върху наградата по т.6.1.(автомобил BMW i3), ако такива се дължат. Всички останали разноски са за сметка на Участника, спечелил наградата.

Печелившият участник следва да окаже необходимото съдействие за получаване на наградата по т.6.1. (автомобил BMW i3) като се яви в офиса на Организатора в гр. София в предварително уговорено време и извърши всички необходими действия във връзка с придобиването на собствеността върху наградата.

Получаването на наградите по т.6.3.1. се извършва при следните условия:
1. Наградите се доставят в срок до 30 (тридесет) дни след предоставяне на всички необходими данни от страна на печелившия участник за получаване на наградата.
2. При получаване на наградата печелившият участник следва да удостовери пред служител или представител на Организатора самоличността си с документ за самоличност, както и да представи дигиталната си ClubSmart карта. Участникът губи право да получи наградата, ако не представи регистрирана на негово име дигитална ClubSmart карта, ако номерът на представената дигитална ClubSmart карта е различен от този, посочен във формата за регистрация или ако името на участника по документ за самоличност не съвпада с името, посочено във формата за регистрация. За предаването на наградата се съставя и подписва протокол.

За сметка на Организатора са всички разноски по доставяне на наградата до мястото на получаването й.

ClubSmart точките по т.6.3.2. се начисляват по баланса на спечелилия Участник в срок до 20 (двадесет) работни дни от датата на преодставяне на данните по т. 7.4.2.

Краен срок - 12 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара