Спечелете ваучери за МЕТРО и промокодове от Арома и Комсед

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 март 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

На 11 март даваме старт на новата ни кампания, свързана с мобилното приложение Eco Partners App!

В края на 2021 г. беше приета Наредбата за намаляване на въздействието на определени пластмасови продукти върху околната среда, която е в сила от началото на тази година! Тя залага изискване за подобряване на разделното събиране на пластмасови опаковки от напитки с обем до 3 л. и точно върху тях ще се спрем в тази кампания!

От 11 март до 31 март добавяйте баркодове от  пластмасови опаковки от напитки с обем до 3 л. в базата данни на приложението, а ние ще ви даваме награди!!!

Страхотните ни еко-партньори в кампанията са Арома, Комсед и Метро, както и всеки един от вас-участниците, с чиято помощ, чрез приложението, заедно правим разделното събиране в България разбираемо и достъпно!

Включете се в по-зеленото бъдеще, което ви възнаграждава още сега 😛

За да участва в Кампанията, Потребителят е необходимо да изтегли Приложението на Организатора – Eco Partners App. Изтеглянето може да бъде извършено в Аpp store и Google play.

Стъпки по добавяне на баркод:

a) За да стартира процесът по добавяне на нов баркод, Потребителят следва да натисне зеления бутон, който се вижда долу в средата на първоначалната страница след отваряне на Приложението.
b) Потребителят трябва да насочи камерата си към желания баркод, така че той да попадне в очертаното правоъгълно поле, и да изчака няколко секунди.
c) На екрана ще се появи прозорец с текст: „Баркодът не е намерен. Желаете ли да добавите баркода?“ с опции „Да“ и „Не“. За да добави съответния баркод, потребителят избира „Да“. Ако след сканиране на баркода, на екрана се появи текст, показващ материала на опаковката на продукта, то сканираният баркод е вече добавен в базата данни от друг потребител.
d) В следващата стъпка е нужно Потребителят да:
- попълни името на продукта
- избере материала на опаковката
- (може да избере вида пластмаса, от който е направена опаковката - PET, без това да е задължително условие за участие в Кампанията)
- добави снимка на опаковката
e) След като правилно е изпълнил горните стъпки, Потребителят следва да натисне бутон „Завърши“.
f) След натискане на бутон „Завърши“, Потребителят ще получи съобщение „Успешно добавен баркод“.
Ако не получи това съобщение, баркодът не е бил добавен успешно. Може да опита отново, като повтори описаните горе стъпки.

Организаторът одобрява добавените баркодове в срок до 3 работни дни от добавянето на баркодовете от страна на Потребителите.

Организаторът изпраща награда/и-мейл на Потребителя в срок от 3 работни дни от заявяване на награда от страна на Потребителя.

Приложението не допуска дублиране на въведени баркодове от Потребители, като известява
участниците, че баркодът вече е въведен.

Организаторът разглежда добавените баркодове, с цел проверка на въведената информация от
Потребителя и въвежда корекции, при необходимост, и одобрява добавените баркодове в срок до работни дни от добавяне на баркода от Потребителя.

Организаторът не одобрява добавени баркодове, когато качеството на добавената от Потребителя
снимка не позволява идентифициране на продукта или описанието на продукта не отговаря на
приложената снимка, или когато баркодът не е на пластмасова PET (полиетилен терефталат) опаковка от напитки до 3 л.

Ако един и същи баркод е добавен от двама различни Потребители, но все още не е одобрен, след одобряване, баркодът ще бъде отчетен в профила на Потребителя, който пръв го е добавил.

Само одобрени баркодове се отчитат за участието в Кампанията.

Потребителят може да следи броя изпратени и одобрени баркодове след натискане на бутона за награда в горния десен ъгъл на началната страница на приложението.

Наградите, между които Потребителят може да избира, са:
А) Промокод за 20 % намаление при пазаруване от онлайн магазина https://aroma.bg/. Намалението не се комбинира с други намаления и промоции.
Б) Промокод за 20 % намаление при пазаруване от физическите магазини на Комсед АД и от онлайн магазина https://comsed.net/. Намалението не се комбинира с други намаления и промоции.
В) Ваучер на стойност 20 лв. за пазаруване в магазините на МЕТРО България.

При достигане на наградното ниво, Потребителят има възможност да заяви награда по свой избор от гореописаните.

Когато Потребителят заяви награда, той следва да предостави свой и-мейл адрес и да натисне бутон „Изпрати“. С участието в Кампанията, Потребителите заявяват своето съгласие за използване на предоставения от тях имейл адрес за целите на Кампанията.

След натискане на бутон „Изпрати“, броят одобрени до момента баркодове, нужни за наградното ниво, биват занулени. В случай че Потребителят е въвел повече от необходимия за наградното ниво брой баркодове, остатъкът се запазва в профила на Потребителя и той може да ги използва за заявяване на друга награда, при същите условия.

Организаторът изпраща наградите от т. А) и Б) на посочения от Потребителя и-мейл в срок до 3 работни дни след датата на заявка за награда от страна на Потребителя.

За наградата от т. В) Организаторът изпраща и-мейл до Потребителя в срок до 3 работни дни след датата на заявка за награда от страна на Потребителя.
• В срок до 3 работни дни след това, в отговор, Потребителят посочва избрания от него магазин на Метро, в който желае да използва наградата (виж всички магазини на МЕТРО България) и две имена, с които ще се идентифицира при получаване на ваучера.
• Всички ваучери ще бъдат налични за ползване на гише информация в избрания магазин след 07 април 2022 г. Ваучерите са с валидност 90 дни след тази дата.
• За да може да получи и използва своя ваучер, Потребителят следва да се идентифицира на съответното гише Информация с имената, които е подал към Организатора за получаване на наградата.

Потребител, който е заявил награда от наградното ниво, няма право повторно да заявява същата
награда, но има възможност да участва отново, като заяви друга награда от наградното ниво.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара