Спечелете планетарен миксер Rohnson от CBA

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @angelcheto7

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на CBA.

Пълни правила:

🌷🌷🌷Отново е време за игра със Супермаркет СВА🌷🌷🌷 

Играй и имаш шанс да спечелиш 🎁ПЛАНЕТАРЕН МИКСЕР ROHNSON🎁, незаменим помощник в кухнята❣️

Всичко, което трябва да направиш е:

1. Последвай профила ни.
2. Харесай публикацията.
3. Отбележи двама приятели, които обичат да приготвят печива.

Един Участник следва да участва само с един валиден Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Играта продължава до 13.03.2022г.  Тегленето на печелившия участник ще се проведе на 14.03.2022 г.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – с лично съобщение или в отговор на коментара под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил, че иска да получи своята награда.

Краен срок - 14 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара