Спечелете 25 броя фотоапарати за моментни снимки Fujifilm Instax

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Стоева Мария
Martina Stoyanova Raykova
Николета Кереметчиева
Ivan Kolev
Каролина Семкова
Лилия Накева
Катя Колева
Mimi Ivanova
GerGana Ivanova
Tasi-Anastasiya Ganicheva
Anastasia Vasileva
Станислава Михайлова
Latinka Marqnova
Emilia Jeleva
Dor K-a
Monika Georgieva
Петя Нанчева П.
Diana Slavova
Diana Simeonova
Мария Оджакова
Miglena Savova
Martin Milushev
Милен-Даниела Илиеви
Светослав Светославов

Как се участва:

С покупка на продукт Lenor от магазини Кауфланд за поне 4.99 лв. и коментар във фейсбук страницата на Lenor Bulgaria.

Пълни правила:

Спечели с Lenor Bulgaria! 

Преоткрий любимия аромат от спомените си с юбилейното издание на Lenor лимитирана серия и играй за страхотни награди – 1 от 25 фотоапарата за моментни снимки. Обгърни дрехите си в неустоим, нежен аромат и си припомни най-ярките и скъпи моменти от миналото!

Как да участваш:
1. Купи омекотител Lenor юбилейна бутилка на минимална стойност от 4,99 лв. от магазин на Kaufland Bulgaria и запази касовата бележка
2. Тагни приятел, с когото имаш скъп спомен в последните 25 години в коментар на фейсбук страницата на Lenor.

*Един участник може да участва в Играта неограничен брой пъти, при условие, че тагва различен приятел с всеки нов коментар. Ако един участник участва повече от веднъж, същият декларира, че е направил повече от една покупка и разполага с толкова касови бележки, колкото пъти е участвал в Играта.

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски
обекти на Kaufland България.

В Играта участват всички юбилейни продукти с марка Lenor, дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България“ ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Юбилейните продукти с марка Lenor са обозначени за 15-годишнината на бранда. Участниците в Играта се считат за уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

За да получат спечелена награда от Играта, печелившите участници са длъжни да запазят и представят касовата бележка или да предадат нейно копие на куриера от закупените юбилейни продукти с марка Lenor от магазин на Kaufland България.

За да участва в Играта за спечелване на една от наградите по точка 7.1. от настоящите Правила, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1: Да закупи наведнъж един или повече юбилейни продукти с марка Lenor, на минимална обща стойност 4,99 лв. с ДДС, oт някои от търговските обекти на Kaufland България, през периода на Играта и да запази касовата бележка от направената от него покупка.

Стъпка 2: Да хареса официалната Facebook страница на Lenor Bulgaria и да отбележи приятел в коментар под под специалната публикация.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:
• 25 (двадесет и пет) бр. фотоапарата за моментни снимки Fujifilm Instax на стойност 138.41 лева без ДДС.

*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши участници и 25 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

Същия ден след тегленето, печелившите участници ще получат уведомително (поздравително) съобщение във Facebook, изпратено от официалната Facebook страница на Lenor Bulgaria от страна на Партньора, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че трябва да се свържат с Организатора по телефон за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след получаване на съобщението във Facebook, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да проверява редовно съобщенията във Facebook профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в играта с една касова бележка само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки.

Печелившите участници получават наградите си само след като представят/ касовата бележка или предадат нейно копие на куриера за закупените юбилейни продукти с марка Lenor от Kaufland България.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО
КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ИМЕТО НА ПРОДУКТА, СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКАТА, ДАТАТА НА ПОКУПКАТА ИЛИ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО Е ЗАКУПЕН ПРОДУКТЪТ.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора. Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

Краен срок - 17 април 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара