Спечелете 10 кашона с промоционални зърнини SaLza

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Таня Атанасова
2. GeorgiTeodora Georgievi
3. Доротея Юлиева Велковска
4. Елена Сярова
5. Иван Иванов
6. Maria Toneva
7. Aneliq Terzieva
8. Георги Иванов
9. Наталия Николова-Наумова
10. Popova Nadezhda

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на SaLza.

Пълни правила:

❗❗❗ СПЕЧЕЛИ ❗❗❗

Още топли, топли, току що излезли от фурната на Salza, можеш да опиташ най-новото ни хрупкаво изкушение ЗЪРНИНИ. Ако искаш да опиташ преди ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ най-новите ни, хрупкави, изпълнени с много полезни зърна и семена ЗЪРНИНИ, то SaLza те придизвиква да се включиш в нашата играта. 

Какво трябва да направиш, за да СПЕЧЕЛИШ цял кашон  🎁ЗЪРНИНИ 🎁?
✅Харесай промоционалната снимка;
✅Тагни приятел, с който ще споделиш кашона;
✅Сподели публично този пост. 

Така може да си един от десет (10) печеливши 🎁, които ще спечелят цял кашон ЗЪРНИНИ и ще могат да опитат ПЪРВИ от тях!  🎁

Победителите, десет (10) на брой, ще бъдат определени на 10.03.2022 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 17:00 ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД  (https://www.facebook.com/SaLza.bg/). Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на бранда – Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. (https://www.facebook.com/SaLza.bg/), в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 7 /седем/-дневен срок, Организаторът си запазва правото да я предостави на друг изтеглен участник – резервен победител. За резервния победител важат същите правила, както и за първоначалния победител. Резервните победители ще бъдат определени на 18.03.2022 г. на случаен принцип – чрез томбола. Получаването на наградата ще бъде договорено от двете страни след получаване на съответното писмено потвърждение от победителя.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Награда: Наградите в Промоцията са както следва: десет  (10) кашона, всеки от които съдържа промоционални продукти с марката Salza.
1. Зърнини “Salza” Сусам – 6 кутии;
2. Зърнини “Salza” Тиквени семки – 6 кутии;

Краен срок - 9 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара