Спечелете кутия за мама и бебе от списание '9 Месеца'

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

🏅 Петя Иванова
🏅 Mihaela Hristova
🏅 Nora Tsoncheva

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на списание "9 месеца".

Пълни правила:

Играй и спечели! ❤ 

✨ Време е отново да зарадваме някои от вас с любимата Кутия на 9 МЕСЕЦА. 

👀 Как да участвате? Споделете с нас в коментар -> името на човека, който е най-честата причина за вашата усмивка.

Знаем колко силно се вълнувате и как трепетно очаквате появата на всяка следваща. Време е да дадем възможност на още три дами да си спечелят вълшебната кутия, даряваща нежна грижа на мама и бебе.

❗️ А сега, нека да разберем какви съкровища се крият в кутията този път:

🌹 Mixa - Mixa Baby Нежен гел за тяло и коса за бебета без сапун, 400 мл: Изключително нежна формула, обогатената с масло от сладък бадем, която ще хидратира и подхрани деликатната кожа, правейки я гладка. Косата няма да се разрошва, а ще бъде мека и блестяща.

🌹 bulgarbiotic - Пробиотик за Бебе, Деца, и Подрастващи Babies and Kids: Най-богатият пробиотичен микс от 7 щама, развива правилно имунната система, облекчава колики и стомашен дискомфорт, съдържа Витамин ДЗ за здрави зъбки и кости.

🌹 Tommee Tippee - Tommee Tippee Лъжици с мек връх с антибактериално покритие BACSHIELD, 4 мес. +, 5 бр.: Разполагат с малък и мек връх за нежните венци на малката уста на бебето и супер гъвкава основа, която полага внимателно храната на езика на бебето и помага за по-приятното захранване.

🌹 BIODERMA - Sensibio H2O мицеларна вода Bioderma за чиста и естествена кожа: Успокоява и премахва грима и замърсяванията от околната среда. Съставена е от мицели с отлични почистващи и премахващи грима свойства, успокоява кожата и почиства дълбоко лицето сутрин и вечер, като по този начин спира замърсителите, които могат да изострят чувствителността на кожата от проникване в нея.

🌹 Lara cosmetic (Vega 96 LTD) - LARA CARE PREBIOTIC Мокри кърпи: Съдържат 99% вода, меки и плътни, биоразградими, много подходящи за новородени бебета и тяхната чувствителна кожа.

🎁 Играта ще продължи до 04.03.22 г.

Краен срок - 4 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара