На въпрос отговори и 3 ваучера по 50 лв. от Lidl спечели


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@dey_an2301
@laura_laleva
@stanislava_ivanovaaa

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на @lidlbulgaria.

Пълни правила:

🎁 Играй за 1 от 3 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. в Lidl!

📍 Участвай в играта, като последваш официалния ни профил в Instagram и отговориш на въпроса: Какви плодове и зеленчуци винаги имаш вкъщи?

🕒 Играта започва на 23.02.2022 г. и продължава до 02.03.2022 г. включително.

🔔 Ще изтеглим и обявим победителите на 04.03.2022 г. в коментар под тази публикация.

Един Участник може да спечели само една награда. Поради тази причина участник, който е спечелил от първия период, не може да получи награда при участие във втория период.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Агенция на Организатора наричана „Агенцията“: office@otdoconsult.com и трябва да съдържа следните данни: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта „Предизвикателства за герои“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.

„Агенцията“ в рамките на 3 работни дни се свързва с хората по предоставения от тях телефон или имейл адрес, за да провери достоверността на адреса за изпращане и името на получателя на всяка една награда, както и да уточни дата за доставка.

В случай, че не може да се осъществи контакт в рамките на тези 3 (три) дни за уточняване на дата за доставка или спечелилият наградата участник не може да бъде еднозначно и недвусмислено идентифициран тази награда се предоставя на първия по ред резервен участник. В случай, че с първия по ред резервен участник също не може да се осъществи контакт или не може да бъде идентифициран, се преминава към втория резервен участник и т. н. Ако с никой от  резервните участници не се установи контакт или не може  да бъде идентифициран, наградата се връща на организатора.

Краен срок - 2 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара