Спечелете 3 професионални грим сесии от топ гримьори в модния бранш

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 март 2022

Как се участва:

С коментар в инстаграм страницата на @huaweimobilebg.

Пълни правила:

🔥 GIVEAWAY ALERT 🔥 

Гласувай за най-ефектния за теб грим вдъхновен от #HuaweiP50Pocket с коментар под снимката в Instagram, която е заснета с #HuaweiP50Pro от @koko_krastev. 

Харесай снимката, тагни трима свои приятели и може да спечелиш професионална грим сесия от топ гримьори в модния бранш - Елиза Попова, Алина Манова и Георги Русев. 

#OpenForMoreBeauty
Участвай до 2 март включително! Печелившите ще изтеглим на томболен принцип и ще обявим на 7 март.

Важно! Може да харесаш и трите снимки, но да гласуваш с коментар само за една от тях.

Професионалните грим-сесии ще се проведат в гр. София, на допълнително уточнени адреси със спечелилите участници. Крайният срок за провеждане на професионалните грим-сесии е 31.12.2022 г.

Наградите могат да се преотстъпват на трети лица, изрично посочени от съответно спечелилия участник.

Печелившият участник ще бъде публично уведомен и в коментар под коментара, с който участва в играта, както и с лично съобщение от страницата на Huawei Mobile: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG. В рамките на 7 дни след получаване на съобщението, печелившият участник следва да изпрати на лично съобщение до страницата на Huawei Mobile BG във Facebook следната лична информация – три имена, телефон и email за връзка.

Печелившият участник дава съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. В случай на отказ се счита, че печелившият участник доброволно се е отказал от получаване на наградата.

Ако печелившият участник не комуникира данните си, както е посочено в т.5.3. по-горе в 7-дневен срок от уведомяването, както и в случай на отказ по реда на т.5.3., параграф 2, по-горе, същият губи право да получи награда и Организаторът определя следващ печеливш участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара