Спечелете ваучер на стойност 300 лв. от Stenso

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Нанси Богданова

Как се участва:

С покупка от Stenso.net и регистрация.

Пълни правила:

Продукти, участващи в Промоцията: всички продукти от сайта stenso.net

Механизъм на Играта:

Купи продукти от сайта stenso.net, независимо от вида, количеството и крайната стойност на покупката, в периода на Играта и автоматично се записваш в списъка за томболата.

Наградата е ваучер на стойност 300.00 лева, който може да бъде използван за закупуване на стоки в stenso.net и който е с валидност 3 месеца от датата на издаването му. Ваучерът ще бъде изпратен на имейл адреса на печелившия участник и ще съдържа уникален код, който може да бъде използван еднократно за покупка на стоки от интернет сайт stenso.net

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Играта

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ имейл адрес. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

Определянето на печелившият участник се извършва от специален софтуер на случаен (томболен) принцип (теглене на жребий) на 02.03.2022 г. от 15:00 часа и ще се излъчи на живо във Фейсбук страницата на организатора на адрес https:/www.facebook.com /@bultex99/.

Печелившият участник ще бъде известен чрез изпращане на писмо по електронната поща, подадена при извършване на покупката. Той ще трябва да позвъни, за да подаде валидни свои данни (необходими във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица) на 0885810778 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившият не потвърди своите данни в 5-дневен срок, губи правото си да получи наградата.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от печелившият и да предостави презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившият участник не желае да предостави изисканата информация, той губят правото да получи наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ имейл адрес и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му, както и е подал невярна информация.

Ако по някаква причина обявения за печеливш участник изгуби правото си да получи своята награда, организаторът провежда второ теглене, на която избира друг печеливш, за който ще е прилагат описаните в тези условия правила за получаване на наградата.

Участие в играта може да вземе и всяко лице, което се е регистрирало според правилата на играта на www.stenso.net/igra.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара