Спечелете всяка седмица 5 СПА уикенда в Hot Springs Medical & Spa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Лора Стойнова
Милена Борисова
Калоян Банчев
Иван Киров
Красимира Минчева

Как се участва:

С покупка на продукти Durex за поне 15 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Всички продукти Durex са включени в Кампанията. 

Следните награди могат да бъдат спечелени в рамките на Кампанията:

 - седмични награди: 5 СПА ваучера за романтичен уикенд за двама в хотел Hot Springs Medical & Spa, с. Баня – по един за всяка седмица от Кампанията. 

Една награда включва 1 ваучер за уикенд за двама на стойност 480 лв. Според заповедта на министъра на здравеопазването, за да могат гостите да се хранят в ресторанта на хотела, както и да ползват басейните и СПА центъра, трябва да разполагат със зелен сертификат. Изискванията за настаняване могат да бъдат променени от хотела, в зависимост от пандемичната обстановка и държавните регулации свързани с нея. 

За да можете да спечелите една от седмичните награди, трябва да изпълните всяка от следните стъпки: 

1. Да закупите продукт(и) на Durex за минимум 15.00 лв. с включен ДДС; 

2. Да влезете на www.axxon- promo.com и да регистрирате код от касовата бележка/фактура на закупените продукти Durex за минимум 15.00 лв. с ДДС. Регистрирайки кода от касовата бележка/фактура за играта, Вие потвърждавате, че приемате тези Правила; 

3. Да запазите регистрираната си касова бележка/фактура за удостоверяване на Вашата покупка в случай, че спечелите. 

Всеки участник може да се регистрира в Кампанията с повече от една касова бележка/фактура за продукти Durex, при условие че всяка от тях е за продукти Durex в размер на минимум 15.00 лв. с ДДС. 

Една касова бележка/фактура дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка/фактурата. 

За да се избегнат всякакви съмнения, един участник в Кампанията може да спечели само една награда, независимо от броя на регистрираните от него касови бележки/фактури за продукти Durex. 

Всяка регистрирана касова бележка/фактура, която не е спечелила, участва за спечелване на награда до края на Кампанията. 

Печелившите седмични награди ще се теглят веднъж седмично през Периода на Кампанията чрез софтуер. Печелившите ще получат email или телефонно обаждане с инструкции как да получат наградата си. 

В периода 28.02-04.03.2022 г. също ще бъдат изтеглени 5 резервни Печеливши, ако някои от посочените не са се свързали за получаване на наградите си. Процедурата за контакт с тях е описана в чл. 17 от настоящите Правила. 

От Печелившите в Кампанията ще се изисква да предоставят: Снимка на регистрираната касова бележка/фактура, както и доказателство за пребиваване в България (съгласно изискванията на чл. 18 по-долу) при получаване на наградата, личните им данни: пълни имена, идентификационен номер, както се изисква за процедурата за връчване на наградата, след като са били уведомени, че са Печеливши. 

Наградите ще бъдат изпратени на Печелившите не по-късно от 11 март 2022 г. за сметка на Възложителя. Възложителят няма задължението да предоставя награди, потвърдени след тази дата.

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара