Спечели романтична фотосесия със сватбения фотограф Ивелин Илиев


 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Pavlina Aenska

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Canon.

Пълни правила:

Любовта е всичко. Тя е приключенията, които споделяш с любимия човек, романтичните вечери, закуската в леглото, спонтанните изненади и всички малки моменти, които значат толкова много. 

Кажи ни какво е за теб любовта, като споделиш в страницата на Canon любимата си снимка с човека на сърцето ти. Добави каква е историята зад нея и може да спечелиш романтична фотосесия със сватбения фотограф от Поколението R - Ивелин Илиев, като подарък от нас.

Участвай до 14.02. включително, а на 15.02. ще обявим победителя в коментар под този пост. 

Всеки един участник има право да участва с колкото коментара/снимки прецени в Активацията, които не трябва да противоречат на условията на Активацията и на законодателството на Република България, но има право да получи само една награда независимо от броя участия и броя на коментари/ снимки.

Коментарите на участниците трябва да са пряко обвързани с условието на Активацията.

Печеливш участник, получил лично съобщение от CanonBulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, за уточняване на детайлите по осъществяването на фотосесията.

Наградата може да бъде получена само лично от печелившия участник и избран от него човек, срещу представяне на документ за самоличност.

Наградата не може да бъде заменяна срещу друга или срещу нейаната парична равностойност.

Краен срок - 14 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара