Спечелете 10 почивки за двама в планината или на морето

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Антоанета Стоянова
Гюлия Хасан
Божидара Иванова
Елена Боянова
Александър Йорданов
Доброслава Иванова
Радостина Монева
Ани Гаврилова
Славка Цанова
Спартак Великов

Как се участва:

С регистрация за бюлетина на Broshura.

Пълни правила:

Награди от хотел Империал Палас и хотел Исмена

Сигурно вече разбра - Broshura.bg празнува своя 10-ти рожден ден тази година. И някои от нашите партньори ни поднасят чудни подаръци, които пък ние искаме да споделим с теб! Като възможността да спечелиш 2 нощувки за двама в планината или пък на морето.

За да се включиш в томболата за 1 от 10 почивки за двама, само се запиши, за да получаваш новини от нас директно в електронната си поща.

Вече си абониран/а? Вече участваш в томболата!
Няма нужда да се записваш още веднъж ;-)

10 НАГРАДИ ЗА 10 КЪСМЕТЛИИ

Предоставени от:

Империал Палас

Запознайте се с империята на лукса в Слънчев бряг – Империал Палас Хотел 5*. Прекрасни панорамни гледки, първокласно обслужване и много забавления! Ресторантът и петте бара ще Ви поглезят с изключителни кулинарни шедьоври и напитки.
За невероятен престой, Империал Палас Хотел 5* предлага безброй възможности, като ползване на вътрешен и външен басейн, дневна анимация за деца, релакс зона, в която да подобрите Вашето здраве, красота и добро настроение. 

5-ма печеливши ще могат да се насладят на:
- 2 нощувки за двама на база All Inclusive, до 30.09.2022 г.;
- Усещането и атмосферата на локации, където са проведени снимките на популярния сериал “Съни бийч”.

Исмена

СПА хотел „Исмена” 4* е ваканционен комплекс за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. Очакват Ви уют и хармония в сърцето на Родопите - в гр. Девин. 

5-ма печеливши ще могат да се възползват от:
- 2 нощувки за двама с включени закуски на блок маса, в периода 01.04-20.12.2022 г.;
- Ползване на външен басейн (сезонен), Therma & SPA зона за лица над 18г. (акватоничен басейн, арома парна баня, солна сауна, инфраред сауна, релакс и тепидариум зона и приключенски душове), СПА център (вътрешен басейн с минерална вода, джакузи, контрастен басейн, релакс зона, парна баня, сауна) и фитнес;
- Безжичен интернет;
- Паркинг.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 28.03.2022 г. (понеделник) и имената им ще бъдат публично обявени в социалните мрежи на Broshura.bg. Ще се свържем по имейл само със спечелилите, за да уточним как ще получат наградите си. 

Краен срок - 27 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара