Спечелете 35 броя WINFUN палатки с музикален фенер от dm

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 март 2022

Как се участва:

С покупка на бебешки продукти над 30 лв. от dm.

Пълни правила:

Пазарувай бебешки продукти над 30 лв. и може да спечелиш една от 35 броя WINFUN палатки с музикален фенер!

Томболата е с период на провеждане от 03.02.2022 г. до 02.03.2022 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.
dm babybonus

Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 03.02.2022 г. до 02.03.2022 г. От касовия бон за участие в томболата се изключва покупката на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца.

С един касов бон за извършена покупка на и над 30.00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД с изключение на мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца в периода от 03.02.2022 г. до 02.03.2022 г. включително може да се участва само веднъж в томболата. За участие в играта могат да се регистрират неограничен брой касови бонове, но всеки от тях трябва да бъде за извършена покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали за участие в томболата. В случай, че спечели награда, участникът трябва да представи касовия бон за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.
Награди

Участниците в томболата участват за спечелването на следните награди: една от 35 броя WINFUN палатки с музикален фенер.

С всеки регистриран касов бон за участие в томболата участникът може да спечели само една от посочените награди.

Имената на всички печеливши участници ще бъдат публикувани на Facebook и интернет-страницата на Организатора. Наградите могат да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 31.03.2022 г.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара