Спечелете кафемашина за еспресо, хлебопекарни Muhler и кулинарна рубрика в az-jenata

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 март 2022

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Скъпи читатели и любители на кулинарните изкушения, на 8 март 2022 г. Az-jenata.bg ще отбележи своя 20-годишен юбилей. В чест на годишнината ни организираме кулинарен конкурс, в който може да се включи всеки любител на приготвянето на вкусни ястия.

Каним ви да се включите в новото ни кулинарно състезание „Вкуси света с Az-jenata.bg“ като качите своя рецепта от международната кухня, придружена със снимка на ястието.

Няма да ви ограничаваме във вида на ястията – може да са сладки, солени, салати, предястия, основни, супи или пък десерти.

Тези от вас, които поддържат свой кулинарен профил в социална мрежа, може да ни изпратят и линк към него.

За да качите рецепта е необходимо да имате регистрация в сайта.

Тези, които вече са регистрирани, могат да качат тук своите рецепти, които трябва да бъдат придружени със снимка, кратко описание на съставките и начин на приготвянето ѝ.

„Вкуси света с Az-jenata.bg“ стартира на 07.02.2022 г.

Участие с рецепта може да качвате до 07.03.2022 г.

На 10.03.2022 г. нашето жури – един от най-амбициозните участници от MasterChef България – Теодора Бонева, ще определи 3 (трима) от най-добрите, които ще отидат на финалния кръг.

Финалистите ще получат кулинарно предизвикателство от журито, въз основа на което ще бъде определен и големият победител!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара