Спечелете машина за домашен хотдог от Kaufland

 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Венета Митева от София

Как се участва:

С коментар във фейсбук страницата на Кауфланд.

Пълни правила:

⭐ Включи се в играта! ⭐ Отговори ни в коментар какви сосове добавяш на хотдога и може да спечелиш машина за домашен хотдог. 🌭 

Играта се организира и провежда на български език и се реализира чрез официалната страница на Kaufland във Facebook.

Участник в Играта е всяко лице:

    разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com.
    коментирало какви сосове добавя на хотдога под публикацията на Играта в Периода на провеждане (коментарът може да бъде под формата на текст, снимка, GIF).

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

В рамките на Периода на провеждане, всеки Участник може да коментира неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на една машина за домашен хотдог.

Коментарите под публикацията на Играта във Facebook следва да бъдат публикувани най-късно до 23:59 часа на 01.03.2022 г (неделя). Коментари, публикувани след този час на посочената дата, няма да служат за участие в тегленето на награди. Тегленето на печеливши участници ще се проведе на 02.03.2022 г.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от провеждане на тегленето чрез външно дружество - спедитор/ куриер.

Краен срок - 1 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара