Спечелете 5-звезден уикенд за двама в хотел Феста Уинтър Палас


 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Бутилка вино - @valentinbachiyski
Бутилка вино - @vetiks_i
Бутилка вино - @vennidimitrova
Бутилка вино - @cvetiserafimova
Бутилка вино - @evetosg
Бутилка вино - @sassynickiee
Уикенд в 5-звезден хотел Феста Уинтър Палас (Боровец) - @christineborisova

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на @find.me.wine.

Пълни правила:

Любовта е просто една игра, която всеки играе по различен начин. Различно място за срещи, различно темпо, различно вино. 🍷💗

Ти имаш ли си предпочитания? Да, разбира се, че имаш. Участвай в играта на любовта, като ни споделиш с кое вино FIND ME би искал/а да имаш среща съвсем скоро. Можеш да спечелиш една от 6-те бутилки FIND ME или 5-звезден уикенд за двама в хотел Феста Уинтър Палас (Боровец). 🔥✨

Ето пълните инструкции за участие:
1) Последвай страницата на @find.me.wine
2) Напиши в коментар под този пост кое е твоето предпочитано вино FIND ME (Ако имаш нужда да се опознаете малко първо, можеш да разгледаш профила ни).
3) Отбележи в коментар човека, с когото искаш да изпиете бутилката... до дъно.

Печелят само тези, които играят до край и са изпълнили пълните инструкции.

Всеки участник има шанс да спечели само една награда за периода на играта.

Тегленето на наградите ще се извърши на 01.03.2022 г. Победителите ще  бъдат изтеглени на случаен принцип. Ще бъде изготвен Протокол, който  удостоверяваданните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията.  

Печелившите ще бъдат обявени публично в коментар под респективната публикация на FIND ME в Instagram. В срок от 2 (два) работни дни след  обявяването на победителите, печелившите трябва да предоставят три имена, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната посредством лично съобщение. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получинаградата.  

Организаторите имат право да изчакат личните данни на победителите – име и адрес, за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Организаторите на Играта имат право да поискат документ за самоличност при предоставяне на наградата. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не се присъжда. Участниците в Играта са
предварително запознати с условията и дават съгласието си да покрият всички данъчни задължения, произлизащи от наградата.  

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 30 (тридесет) работни дни от датата на предоставяне на данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.  

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда от страна на спечелил участник.

Краен срок - 28 февруари 2022 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара