Спечелете ваучер за 1000 лв. от Паркетен Свят

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Веселин Колев

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Подовата настилка в дома ти има нужда от подмяна ⁉

Е, от Паркетен Свят сме ти подготвили страхотна изненада! 🤩

Включи се в играта „НОВ ПОД за стая В ТВОЯ ДОМ“ и участвай за изкушаваща награда 👉 1000 лв. ваучер за продукти и услуги по твой избор от Паркетен Свят. 

Победителят в кампанията  „Спечели НОВ ПОД за стая В ТВОЯ ДОМ“ ще получи 1000лв. ваучер за подмяна на подовата настилка на стая по негов избор в дома си. Ваучерът важи за всички продукти и услуги на организатора, като печелившият може да използва ваучера за закупуване подови настилки и аксесоари по негов избор, както и за извършване на монтаж или демонтаж спрямо ценовата листа на организатора. Ваучерът не може да бъде използван частично или разменян за неговата парична равностойност. В случай, че спечелилият избере продукти и услуги на стойност по-малка от стойността на ваучера, победителят губи правото си да се възползва от цялата сума на ваучера и не може да получи разликата в цените в ресто. Ако победителят избере продукти и услуги на стойност по-голяма от стойността на ваучера, той ще трябва да заплати само разликата в цената.

Единственото което трябва да направиш е, да се запишеш за участие, като последваш линка тук ➡ bit.ly/Nov-Pod-2022

Играта продължава до 28-ми февруари, a победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип и обявен на официалната Facebook страница на „Паркетен Свят“ до 11-ти март.  

Печелившият участник в кампанията „Спечели НОВ ПОД за стая В ТВОЯ ДОМ“ ще бъде определен в периода 07.03. – 11.03.2022 г.  Печелившият ще бъде определен чрез специализиран софтуер и тричленна комисия чрез теглене на случаен принцип, в централния офис на Организатора. Резултатите от тегленето, както и Печелившият ще бъдат отразени в протокол, който ще се съхранява в централния офис на Организатора. Освен печеливш, ще бъдат изтеглени и 2 резервни Участника.

След като тегленето приключи и бъде установено името на спечелилия участник, същия ще бъде обявен на официалната Facebook страница на организатора.

Участникът, който спечели наградата, ще бъде уведомен лично по телефон или e-mail в рамките на 2 (два) работни дни след датата на теглене. При невъзможност за осъществяване на контакт в рамките на посочения срок, както и в случай, че спечелилият участник откаже да бъде публично оповестен, той автоматично губи наградата и за победител ще се счита първият от резервните участници, който отново ще бъде обявен в официалната Facebook страница на организатора. При невъзможност за осъществяване на контакт или отказ от първия резервен участник, за победител ще бъде счетен вторият резервен участник, който отново ще бъде обявен на официалната Facebook страница на организатора.

Желаем успех на всички участници!🧡

Краен срок - 28 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара