Спечелете акумулаторен ударен винтоверт MAKITA DHP483RFE

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: snezinkatreneva@gmail.com

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата https://bashmaistora.bg, в периода от 12.01.2022 г. до 24:00 часа на 31.03.2022 г. има право да участва в томболата за наградата обявена на https://bashmaistora.bg/games.

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да се регистрира с електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи имейл адрес, то в томболата за наградата той ще участва само веднъж.

Участието в играта и регистрацията за томболата не са обвързани с покупка на стоки.

Включването в томболата за спечелване на наградата е обвързано с правилното отговаряне на зададения въпрос в Кампанията.

Наградата e: 1 бр. Акумулаторен ударен винтоверт MAKITA DHP483RFE

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 01.04.2022 г. и ще бъде публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора. Чл.16. При получаване на наградата участникът трябва да предостави валиден документ за самоличност, чиито данни да отговарят на данните, с които е участвал в играта.

Участникът губи правото си да получи наградата, ако не е потърсил наградата си в посочения в чл. 14 срок.

Спечелилият Участник нямат право да получи паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Краен срок - 31 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара