Спечелете Samsung Galaxy Z Flip3, слушалки Galaxy Buds Pro и комплекти Swiffer

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@renkataa
@_mimivanova_
@iskra_kelevchieva

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на Swiffer.

Пълни правила:

🎁 GIVEAWAY! 🎁

Коледа мина, но подаръците продължават! Със Swiffer си подаряваш всеки ден повече време за себе си, а сега можеш да си подариш и мобилен телефон или безжични слушалки, за да направиш това време още по-приятно или просто да се позабавляваш, докато почистваш дома си. Сподели ни своите тайни за поддържане на чист и освежен дом и покажи на приятел новия lifehack в почистването – Swiffer.

Вземи участие в играта с три лесни стъпки:
1. Последвай @swiffer_bulgaria
2. Сподели под поста своята тайна за бързо почистване на дома 🪄
3. Тагни приятел, който трябва да научи за новия lifehack – Swiffer 📣
Участвай за:
- 1 х Samsung Galaxy Z Flip3 + Комплект Swiffer dry and wet
- 2 x Samsung Galaxy Buds Pro + Комплект Swiffer dry and wet

Печелившите ще бъдат обявени на стори. Успех!

Играта стартира на 17.01. в 10:00 ч. и продължава до 23:59 ч. на 30.12.2022 г. включително. До 7 дни след приключването на Играта, чрез софтуер, ще бъдат изтеглени 3 (трима) победители на случаен принцип.

Наградите са 3 (три): 2 (два) комплекта безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Pro и Комплект Swiffer dry and wet; 1 (един) Мобилен телефон Samsung Galaxy Z Flip3 и Комплект Swiffer dry and wet;

Наградите ще бъдат предоставени на победителите, които отговарят на Правилата за участие в Играта до 30 дни след обявяването им само на територията на Република България.

 За да получат награда си, печелившите Участници трябва да предоставят име, фамилия, ЕГН, адрес за доставка и телефонен номер - необходими на Организатора, за да изпълни задължението си да декларира и плати данъка върху Наградата, съгласно българското законодателство.

Краен срок - 30 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара