Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@b_borisova.27
@emiliq218
@di_yaneva

Как се участва:

С коментар в инстаграм профила на Lidl.

Пълни правила:

Отправяме ти предизвикателство по вегануарски! 💗🥑
🎁 Играй за 1 от 3 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. в Lidl!

📍 Участвай в играта, като последваш официалния ни профил в Instagram и отговориш на следния въпрос като коментар под тази публикация:
Кой веган продукт от седмичните ни предложения избираш да опиташ? Плъзни наляво и виж продуктите! 😍

📣 Играта започва на 05.01.2022 г. и продължава до 09.01.2022 г. включително. 🔔 Ще изтеглим и обявим победителите на 10.01.2022 г. в коментар под тази публикация.

В рамките на Периода на провеждане на Играта всеки Участник може да участва само един път.

Един Участник може да спечели само една награда. Поради тази причина участник, който е спечелил от първия период, не може да получи награда при участие във втория период.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на  томбола на случаен принцип. Томболата ще се проведе на 10. 01. 2022г. за определяне на печелившите от Първи период и на 17. 01. 2022г. за определяне на печелившите от Втори период. Наред с печелившите участници ще бъдат изтеглени и същия брой резервни участници. Имената/псевдонимите на печелившите Участници ще бъдат обявени в официалния профил на компанията в Instagram като коментар под публикацията, с която се обявява началото на Играта на 05.01.2022 г. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Агенция на Организатора наричана „Агенцията“: office@otdoconsult.com и трябва да съдържа следните данни: име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта „Предизвикателства за герои“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата.  

Краен срок - 9 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара