Спечелете 4 тенджери BRIO BLACK STONE 24см

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Diana Nikolova
Vanina Stoqnova
Muji Mustafa
Reni Ilieva
@hrisikoteto9386
@i.ivanov567
@mimij9085
@n.miteva8

Как се участва:

С коментар във фейсбук и/или инстаграм страницата на Теди Титова.

Пълни правила:

🎁🎁🎁 Играй и спечели! 🎁🎁🎁

За да спечелиш 1 от 4 тенджери BRIO BLACK STONE 24см, идеална за приготвяне на домашни вкусотии:
1. Последвай моя профил
2. Последвай страницата на Супермаркет CBA
3. Отбележи двама приятели, за които готвенето е страст 😍

📸 В понеделник /31.01/ ще изтегля 4 печеливши.

За по-голям шанс да спечелиш, участвай и в Instagram!

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да харесат страниците на супермаркет ЦБА и Теодора Титова и да коментират чрез отбелязване под публикацията, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Facebook и/или Instagram на официалните страници на Теодора Титова и ЦБА.

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали под публикацията на Играта във Facebook и Instagram в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook/Instagram профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалните интернет страници на Супермаркети СВА (www.cbabg.com) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 30 януари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара